Crosman 1377c
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Skus obrátit ty zobáčky a měla by mít 11 pokud ji někdo nezbrousil
		Re: Crosman 1377c
Díky za tip, zkusím to...ale stejně stojí za prd  

Bych měl levnější koupit S200
Edit: Vyzkoušeno, z obou stran 10,3mm a tou ribinou to jen jezdí...

Bych měl levnější koupit S200

Edit: Vyzkoušeno, z obou stran 10,3mm a tou ribinou to jen jezdí...
Naposledy upravil(a) Trojan dne 06 dub 2013 19:36, celkem upraveno 1 x.				
Tak jsem si ji objednal taky v 22 jsem zvědaví jak to bude střílet mám to když se budu nudit na rybách
Mohl by mi někdo změřit ty šroubky co drží bazmek, o který se opírá bicí pružinka? Je to ten delší co zezhora drží závěr a ten kratší co drží rukověť. Já mám ten bazmek novej (na trubkovou pažbu) a když jsem kupoval metrické, zapoměl jsem tyhle v železářství... děkuju 
Edit: ty dva zakroužkované

Edit: ty dva zakroužkované

Naposledy upravil(a) Trojan dne 07 dub 2013 21:33, celkem upraveno 1 x.				
Dneska jsem střílel, optiku jsem pomocí podložek uchytil (aby se ty plíšky víc zavřely) a na 10m v pohodě. Zkoušel jsem střelbu na cca 30m, proti nástřelu na těch cca 10m a 10 pump to jde:
10pump - 15cm dolu
15pump - 10cm dolu
20pump - 5cm dolu.
Všechno je to baj vočko. Diabolka je vidět, což jsem paradoxně využíval s výhodou.
Ještě připomínám že je to kalibr 5,5mm.
Edit: dneska byl dobrej den 

Edit 2: sry za tu fotku, já jsem to sem nahrával z mobilu
			10pump - 15cm dolu
15pump - 10cm dolu
20pump - 5cm dolu.
Všechno je to baj vočko. Diabolka je vidět, což jsem paradoxně využíval s výhodou.
Ještě připomínám že je to kalibr 5,5mm.
Edit: dneska byl dobrej den

Edit 2: sry za tu fotku, já jsem to sem nahrával z mobilu

Mám na prodej origo plastovou pažbu crosman s koženou lícnicí, moc pěkně se z ní míří.
Fotka je na předchozí straně, kdyby někdo chtěl...
Dneska jsem koupil Jumbo RS a jsem zvědavý, jak to bude lítat. Nejsem zvyklý že to tak padá...
			Fotka je na předchozí straně, kdyby někdo chtěl...

Dneska jsem koupil Jumbo RS a jsem zvědavý, jak to bude lítat. Nejsem zvyklý že to tak padá...
Tak v pátek zastřílím NS Mountmastera 3-9x40, jsem zvědav  Chlapi to mi nikdo nemůžete změřit ty šroubky??
 Chlapi to mi nikdo nemůžete změřit ty šroubky??
			 Chlapi to mi nikdo nemůžete změřit ty šroubky??
 Chlapi to mi nikdo nemůžete změřit ty šroubky??Re: Crosman 1377c
Vrchný šróbik je 4x21,5 a spodný je 4x10
QB 78 De luxe .177
Crosman 1377c .177
			CZ 200 S Hunter .177, custom pažba
Hatsan AT 44W LW .177
SPA PP700S A .22
QB 78 De luxe .177
Crosman 1377c .177
Děkuji ti pěkně! 

Takže ještě to napíšu sem. Zatím jsme tři na objednávku z http://sdcustomdesign.com/
Pokud by se někdo chtěl přidat, napište mi.
Poštovné navrhuji rozdělit v poměru cen, ale to je o dohodě.
			Pokud by se někdo chtěl přidat, napište mi.
Poštovné navrhuji rozdělit v poměru cen, ale to je o dohodě.
konečně jsem vyměnil hlaveň. Posílám posledních 5 ze staré a prvních 5 z nové. Střílel jsem z auta, takže s oporou. Použil jsem JSB 4,50. Zaměřovač jsem prostě nasadil a nenastřeloval. Na 25 metrů to vypadá že půjde "na flek". Nicméně hlaveň skrátím...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
To -pp-
Skus odmerat rychlost pri 24" a potom ked ju skratis. Aka je optimalna dlzka,lebo som videl jeden test s, 0.22 hlavnou a tam pri 24" to uz spomalovalo diabolku,optimum bolo tusim 20" kde bola este vyssia rychlost ako pri 24" hlavni.
Skus odmerat rychlost pri 24" a potom ked ju skratis. Aka je optimalna dlzka,lebo som videl jeden test s, 0.22 hlavnou a tam pri 24" to uz spomalovalo diabolku,optimum bolo tusim 20" kde bola este vyssia rychlost ako pri 24" hlavni.
HW100T-4,5mm,Hawke Sidewinder 30  8-32x56,Kozap č.21
Crosman 1377c,Walther 4x32 compact
Crosman 2240 pcp mod.,24" barrel,3-9x40
history:Weihrauch HW 97K
			Crosman 1377c,Walther 4x32 compact
Crosman 2240 pcp mod.,24" barrel,3-9x40
history:Weihrauch HW 97K
hmm tomu bych se vůbec nedivil. Délku primárně chci řídit skladností vs. účelností   teď si s tim budu nějakou chvíli hrát-zkoušet a uvidim. Když se k tomu rozhoupu, tak zkusím sehnat chrona (ke kterým přístup nemám) a udělám nějaký testík. Abych pomohl ostatním
 teď si s tim budu nějakou chvíli hrát-zkoušet a uvidim. Když se k tomu rozhoupu, tak zkusím sehnat chrona (ke kterým přístup nemám) a udělám nějaký testík. Abych pomohl ostatním  
			 teď si s tim budu nějakou chvíli hrát-zkoušet a uvidim. Když se k tomu rozhoupu, tak zkusím sehnat chrona (ke kterým přístup nemám) a udělám nějaký testík. Abych pomohl ostatním
No my jsme to tak s Pavlem plánovali, ale nemáme chrono. Někdo na Vysočině/v Pze kdo by nám ho půjčil? Mě by totiž taky výkon s novou hlavní zajímal.
A s tou 14" hlavní je to nechutně dlouhý
Edit: byl jsem předběhnut
			A s tou 14" hlavní je to nechutně dlouhý

Edit: byl jsem předběhnut
Pavel = -pp-   s ti měřenim by se mi líbil systém přijet k nějaký dobrý duši vystřelit si - skrátit o třeba palec/dva ?? - po nějaký době zase přijet a střelit... takže tak
 s ti měřenim by se mi líbil systém přijet k nějaký dobrý duši vystřelit si - skrátit o třeba palec/dva ?? - po nějaký době zase přijet a střelit... takže tak
			 s ti měřenim by se mi líbil systém přijet k nějaký dobrý duši vystřelit si - skrátit o třeba palec/dva ?? - po nějaký době zase přijet a střelit... takže tak