Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

Já se dřevem nejsem moc kamarád.
 Já se dřevem nejsem moc kamarád.

,flinta a holicí strojek 2v1.
 ,flinta a holicí strojek 2v1.  Co k tomu dodat,na QB zkrátka nic nemá,je jedinečné
 Co k tomu dodat,na QB zkrátka nic nemá,je jedinečné  .O tom žádná
 .O tom žádná  ..................Jdu to taky spáchat
 ..................Jdu to taky spáchat 

nejspíš bulpup s el.mag. ventilem
 nejspíš bulpup s el.mag. ventilem 

protože člověk furt jen laboruje a skoro nestříli
 protože člověk furt jen laboruje a skoro nestříli 

tohle vlakno mam prectene cele ( to si muslim muze napsat malo kdo zdejsi
 tohle vlakno mam prectene cele ( to si muslim muze napsat malo kdo zdejsi  )... ja netvrdim ze jsem objevil ameriku, zaver s jehlou i teflonovy ventil jsou stare zname upravy. na druhou stranu vedeni pruzinky a dodatecne tesneni si myslim ze tu neni. pokud se pletu.. tak si jdu nahazet lopatou popel na hlavu
 )... ja netvrdim ze jsem objevil ameriku, zaver s jehlou i teflonovy ventil jsou stare zname upravy. na druhou stranu vedeni pruzinky a dodatecne tesneni si myslim ze tu neni. pokud se pletu.. tak si jdu nahazet lopatou popel na hlavu  chtel jen ukazat co je u me noveho ... nenechat propadnout tohle vlakno do temne rokle
   chtel jen ukazat co je u me noveho ... nenechat propadnout tohle vlakno do temne rokle 
 Rozhodne bych neodsuzoval za tento komentar,me osobne vadily donekonecna otazky stylu jdou dat do qb79 bombicky a podobne..
 Rozhodne bych neodsuzoval za tento komentar,me osobne vadily donekonecna otazky stylu jdou dat do qb79 bombicky a podobne..  
 ) měl vystavená 3 QB po cca 99L
 ) měl vystavená 3 QB po cca 99L Asi tam v dalekých končinách neznají naše Polské sousedy
 Asi tam v dalekých končinách neznají naše Polské sousedy