Savage 64 TRR-SR
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
- 
				silhouette
Zdravim vsechny. Ma nekdo praktickou zkusenost s uvedenou malorazkou? Jeji klady/zapory atd....
Diky
		Diky
Re: Savage 64 TRR-SR
Myslim že mnohem lepší alternativa je remington http://www.zbozi.cz/?typ=nabidky&q=z%C3 ... orni-odkaz
nebo vyzkoušený ruger..
možná i nová cz 512. důvod dostupnost a kapacita zásobníků
nebo vyzkoušený ruger..
možná i nová cz 512. důvod dostupnost a kapacita zásobníků
Nejde!Prostě NNe
			- 
				silhouette
Jde mi hlavne o spolehlivost samonabijecky, jestli je mlsna na strelivo, jak je to s presnosti. Savage dela slusny flinty, proto me zaujala uvedena malorazka
Ahoj, já mám opakovačku Savage BTVS a jsem s ní spokojenej, krásná i přesná. Samozřejmě co se týče  přesnosti, tak závisí na použitém střelivu, ale jak to bude s vybíravostí na munici u samonabíječky ti neřeknu. Zkus ale cinknout, nebo se osobně poptat třeba v Allianczi, tam pušky Savage prodávají a už s nimi zkušenosti mají, tak by ti mohli poradit. Obecně bych řekl, že kvalitou jsou Savage na úrovni malorážek CZ, ale podle mého názoru jsou zajímavější a hezčí a proto taky trochu dražší:-)
			- 
				silhouette
Ok, diky za typ....od samonabijecky necekam co se presnosti tyce zazraky nebo vykony jako od suhla co mam, ale urcity stupen presnosti je samozrejme ocekavan,alespon umerny cene
Mám objednanou Savage 64 FVXP, měla by přijít v půlce dubna, tak chvilku posečkejte jestli jsem si naběhl nebo ne.
			- 
				silhouette
Ok, to stoji za to pockat, jelikoz to vypada, ze s tim nikdo nikdy nestrilel  ona to mozna ve finale vyhraje nova pazba na tikku....
 ona to mozna ve finale vyhraje nova pazba na tikku....
			 ona to mozna ve finale vyhraje nova pazba na tikku....
 ona to mozna ve finale vyhraje nova pazba na tikku....Re: Savage 64 TRR-SR
Tak už je měsíc doma. Zpracování i na vnitřních  stranách na slušné úrovni, spoušť je samonabíjecí klasika(čili hrozná), až skončí záruka, tak s ní něco udělám. Vybíravá na střelivo moc není (nefunguje pouze se střelivem zn. NIKE).Zatím jsem vystřílel asi 700 ran, spolehlivost na velmi vysoké úrovni.
Vzhledem k tomu že je to samonabíječka, jsem nečekal žádné zázraky co se týče přesnosti, ale byl jsem příjemně překvapen. S většinou zkoušeného střeliva jsem se vešel do 6 cm opsané kružnice (nejhorší selbel), nejlepší nástřel s náboji Aquila super extra, hluboko pod 3 cm, což je alespoň podle mě docela bomba, vzhledem k tomu, k čemu je puška tohoto typu určena.
			Vzhledem k tomu že je to samonabíječka, jsem nečekal žádné zázraky co se týče přesnosti, ale byl jsem příjemně překvapen. S většinou zkoušeného střeliva jsem se vešel do 6 cm opsané kružnice (nejhorší selbel), nejlepší nástřel s náboji Aquila super extra, hluboko pod 3 cm, což je alespoň podle mě docela bomba, vzhledem k tomu, k čemu je puška tohoto typu určena.
Nedávno jsem zkoušel Lakefield 64, což je ekvivalent dnešní Savage 64G s optikou 4 x 30. Rozptyl z ruky na 25 metrů (oporu jsem neměl) s obyč SelBel daný hlavně rukama (asi 5 - 7 cm), 50 ran bez závady. Nějaké staré Geco měly 2-3 neodpálené (odpálily se po novém natažení a jeden mi to špatně podalo a mírně zdeformovalo střelu. Malá, lehká a zábavná flintička. Kdybych byl v USA, tak bych s ní klidně honil plechovky po dvoře celý den:)
Po čtyřech stovkách ran došlo na první rozebrání a čištění. Měl jsem to udělat hned při koupi - nevím, jak dlouho nestřílela a kolik toho před tím nastřílela. Hlaveň skoro nešla ven, bylo potřeba použít trochu násilí. Budu schválně počítat, jak dlouho bude trvat, než začne zase závadit.