Na 10 metrů bych asi druh diabolek neřešil. Na 30-50 metrůbych s ničím jiným jak JSB nešel a vvvvo tom to je. Dokud se zde budou motat jabka s hruškama - 10 m, 50m, S620, Steyer 110.........tak tohle vlákno nemá význam
Diabolky
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
No myslím, že je problém přesně v tomhle. Jeden pošle terče na 10 metrů a druhý píše o plechovkách na 50 metrů.
Na 10 metrů bych asi druh diabolek neřešil. Na 30-50 metrůbych s ničím jiným jak JSB nešel a vvvvo tom to je. Dokud se zde budou motat jabka s hruškama - 10 m, 50m, S620, Steyer 110.........tak tohle vlákno nemá význam
HW 97K  cal.177 + Sightron S1
Atak Arms - Zoraki HP-01Ultra cal.5,5 mm + Kolimator
Slavia 618
CZ 75B cal. 9mm Luger + adapter CZ Kadet cal.22 LR
			Atak Arms - Zoraki HP-01Ultra cal.5,5 mm + Kolimator
Slavia 618
CZ 75B cal. 9mm Luger + adapter CZ Kadet cal.22 LR
Re: Diabolky
neni to furt dokola?k tomu uz se neda ani vyjadrovat
to je jako resit cim strilet prakem jestli kulickou z loziska(JSB)a nebo kamenem(kovohute).
kamen je levnejsi 

kamen je levnejsi
Čau pánové je možná rozdilná spotřeba vzduchu u různých druhů diabol mám namysli jsb při stejnym výkonu pcp ? 
Neni důležitý vyhrát ale nasrat toho kdo vás porazil :-))
Evanix Rainstorm .22
MTC Viper 10*44 SCB
			Evanix Rainstorm .22
MTC Viper 10*44 SCB
PCP nemám, ale imho není.
Grand Power K100 Mk7
Gamo CFX Royal .177 + Delta 4x32 AO
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
			Gamo CFX Royal .177 + Delta 4x32 AO
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
- 
				peters gekon
chtěl bych se zeptat ,stříknul jsem do hlavně trochu oleje a ted se mi zdá že mám větší rozptyl při nástřelu ,je to možný že to má vliv na diabolku?
			- 
				Smazaný uživatel 6696
Jestli jsi to tam jen stříknul a nevytřel do sucha, tak rozhodně!
			- 
				peters gekon
tak díky ,no samozřejmě jsem to nevytřel,chybama se člověk učí   . myslel jsem že na tom bude líp.
 . myslel jsem že na tom bude líp.
tak přidám něco nástřelů těch slavných gamo. Levý je vetrovkou na 15m, ten horší v sedě opřeno o koleno při 9x, lepší v leže s oporou o pneu při 3x
pravý slávií na 10m po 5 ranách +jeden pro korekci optiky mířený na střed jinak vše na okraje.
zkoušel jsem i jsb ale něco se po.. a druhý soustřel po celým černým.
Nechci slyšet ani slovo 

Nevíte co znamenaj ty housenky u prvního terče? mě se to stává nějak podezřele často, možná i u posledního nastřílenýho terče někdy předminulý rok
pravý slávií na 10m po 5 ranách +jeden pro korekci optiky mířený na střed jinak vše na okraje.
zkoušel jsem i jsb ale něco se po.. a druhý soustřel po celým černým.
Nechci slyšet ani slovo
Nevíte co znamenaj ty housenky u prvního terče? mě se to stává nějak podezřele často, možná i u posledního nastřílenýho terče někdy předminulý rok
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Nejde!Prostě NNe
Chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenost z poměděnýma diabolkama : http://www.euroshooting.eu/index.php?detail=92664500003 chci si je koupit spíš do sbírky,ale nevím jestli nemůzou nějak poškodit vývrt v hlavni?
Air Arms Pro Sport .177 , MTC Viper 10x44 IRC
HW 100 S, Sidewinder Tactikal 30IR 8.5-25x42
Olovo je plastifikátor, tedy maže, měď nemaže, navíc ráda váže kdejaké svinstvo, které v hlavni při těch tlacích a teplotách (u vzduchovky) může při dlouhodobém působení mikroskopicky něco páchat. Poud máte svoji vzduchovku rád aspoň trochu, tak tam nic jiného než olovo nedávejte. A pokud je vám ukradená, tak ji raději někomu věnujte.
Slavia 634 4,5 r.v. 2012 + NikkoSt. MM 4x32 AO IR MD / BulletProject 6-24x50SFE
2 rozsévačky broků Gamo AF-10 + lovecké broky z kovohutí za 150/kg
			2 rozsévačky broků Gamo AF-10 + lovecké broky z kovohutí za 150/kg
JO to je pravda   ,ale měl sem na mysli,jestli může nějak poškodit hlaveň jedna vystřílená krabička?
 ,ale měl sem na mysli,jestli může nějak poškodit hlaveň jedna vystřílená krabička?  
Air Arms Pro Sport .177 , MTC Viper 10x44 IRC
to nevim, nemám s tím zkušenost,ani mít nebudu.
střílím olovem.
střílím olovem.
http://david_holub.sweb.cz/