. musím být u toho, abych mohl hned kasírovat ty dvacky
 . musím být u toho, abych mohl hned kasírovat ty dvacky   ... puška nesmí být upnutá, ráže .22 - průměr 7mm, ráže .177 - průměr 6mm
 ... puška nesmí být upnutá, ráže .22 - průměr 7mm, ráže .177 - průměr 6mm  
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 . musím být u toho, abych mohl hned kasírovat ty dvacky
 . musím být u toho, abych mohl hned kasírovat ty dvacky   ... puška nesmí být upnutá, ráže .22 - průměr 7mm, ráže .177 - průměr 6mm
 ... puška nesmí být upnutá, ráže .22 - průměr 7mm, ráže .177 - průměr 6mm  
 s dvaadvacítkou na 35 m to dam možná i já,
  s dvaadvacítkou na 35 m to dam možná i já, 

.. venku se dělá hezky
 .. venku se dělá hezky 

i,a především tobě Martine
 i,a především tobě Martine  .Ty prostě nechceš,nebo nemůžeš akceptovat fakt,že zázraky se dějí
 .Ty prostě nechceš,nebo nemůžeš akceptovat fakt,že zázraky se dějí  .Takže nedalo mi to,počasí venku po dlouhé době parádní,prostě sem to musel zkusit alespoň na zahradě.Bohužel tu mám bezpečných pouze 25m.(Neber,to jako přihlášku do té své DAYSTATE soutěže,zkrátka za moje peníze si toho offroada nekoupíš)
 .Takže nedalo mi to,počasí venku po dlouhé době parádní,prostě sem to musel zkusit alespoň na zahradě.Bohužel tu mám bezpečných pouze 25m.(Neber,to jako přihlášku do té své DAYSTATE soutěže,zkrátka za moje peníze si toho offroada nekoupíš)  

Upozorňuji,že střílet neumím,být to z ruky netrefím ani malý meloun.Stříleno z výše popsaného hardware,hlaveň original"idustry brand",25m,8ran,exact jumbo.S oporou ve stoje.Pár fotek pro představu..........
 Upozorňuji,že střílet neumím,být to z ruky netrefím ani malý meloun.Stříleno z výše popsaného hardware,hlaveň original"idustry brand",25m,8ran,exact jumbo.S oporou ve stoje.Pár fotek pro představu..........
 Pěknej výsledek.
  Pěknej výsledek.Zdenku, takový rozptyl už není ani zázrak, to už je prostě nesmyslzdendaxxl píše:Čau všichni,a především tobě Martine
.Ty prostě nechceš,nebo nemůžeš akceptovat fakt,že zázraky se dějí
.
 . kdybych nevěděl o čem mluvím, myslíš, že bych se tu sázel o mého milovaného huntsmanka? kdyby jsi mi tvrdil, že to bylo třebas 10 mm, tak bych sice nevěřil, ale akceptoval bych to a dál se nehádal, ale prostě těch 7mm je bohapustý nesmysl... díval ses na to video, jak vypadá dírka veliká 7mm ? a věř, že Piku je PAN ostrostřelec, stačí se podívat na jeho další videa... na 10 metrů není problém, na 35 metrů prostě nesmysl, smiř se s tím.
 . kdybych nevěděl o čem mluvím, myslíš, že bych se tu sázel o mého milovaného huntsmanka? kdyby jsi mi tvrdil, že to bylo třebas 10 mm, tak bych sice nevěřil, ale akceptoval bych to a dál se nehádal, ale prostě těch 7mm je bohapustý nesmysl... díval ses na to video, jak vypadá dírka veliká 7mm ? a věř, že Piku je PAN ostrostřelec, stačí se podívat na jeho další videa... na 10 metrů není problém, na 35 metrů prostě nesmysl, smiř se s tím.  
 . má nabídka platí, kdo bude mít zájem ať dá vědět
 . má nabídka platí, kdo bude mít zájem ať dá vědět  
 .
 .
 Moje QB udělalo v tunelu na 50m 21mm. Co když je to jedno z nejhorších QBček?
 Moje QB udělalo v tunelu na 50m 21mm. Co když je to jedno z nejhorších QBček? 
 . Děkuji za upozornění Martine. Musím to opravit ještě na rajčeti.
 . Děkuji za upozornění Martine. Musím to opravit ještě na rajčeti. 
 je to dost dobrý.
  je to dost dobrý. .......NO MOHLO TO BÝT LEPŠÍ,NEMĚL SEM SVŮJ DEN,NEBYLO MI DOBŘE A TAKY STRAŠNĚ FOUKALO
.......NO MOHLO TO BÝT LEPŠÍ,NEMĚL SEM SVŮJ DEN,NEBYLO MI DOBŘE A TAKY STRAŠNĚ FOUKALO  

....... .Bejt to zlý,tož to bych to sem nedával
 ....... .Bejt to zlý,tož to bych to sem nedával  

"Kdyby se to nějak zvrtlo,měl jsem ještě záložní plán,prostě bych tam ty JSBéčka do toho terče,těch 25 metrů nanosil a napíchal ručně.Na tuhle myšlenku,mě přivedl Martin,o pár příspěvků zpět.Je faktem,že tyhle kluci se Steyrama o tom něco vědí a máme se toho od nich dost co učit"
 "Kdyby se to nějak zvrtlo,měl jsem ještě záložní plán,prostě bych tam ty JSBéčka do toho terče,těch 25 metrů nanosil a napíchal ručně.Na tuhle myšlenku,mě přivedl Martin,o pár příspěvků zpět.Je faktem,že tyhle kluci se Steyrama o tom něco vědí a máme se toho od nich dost co učit"  

(promiň Martine,taky si rád,rýpnu)
(promiň Martine,taky si rád,rýpnu)  ...... .     Po pravdě,moc sem toho z té flinty,ještě nenastřílel.Koupená je na podzim,pak nějaké to tůnění,ladění a byla zima,přes tu se na ní také pracovalo ale nestřílelo.Mimochodem ten včerejší terč,je asi to nejlepší,co ze mě dosud vypadlo.
 ...... .     Po pravdě,moc sem toho z té flinty,ještě nenastřílel.Koupená je na podzim,pak nějaké to tůnění,ladění a byla zima,přes tu se na ní také pracovalo ale nestřílelo.Mimochodem ten včerejší terč,je asi to nejlepší,co ze mě dosud vypadlo.