Chci nejakou exotiku.Posilhavam po Careeru
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 . Skusim to sklepat naspat a ked nie tak vyrobim novy z nereze.
. Skusim to sklepat naspat a ked nie tak vyrobim novy z nereze.
 Už při druhé ro-sborce se samořezný šroubky protočily.
 Už při druhé ro-sborce se samořezný šroubky protočily. 

Dotáhnul jsem povolený  šroub u lučíku,ale o moc lepší to není..Prosím majitele U850 hunter,tedy ve dřevě,jestli nemají podobný problém?Možná je hlaveň schválně "na volno",ale to se mi nějak nezdá..
 Dotáhnul jsem povolený  šroub u lučíku,ale o moc lepší to není..Prosím majitele U850 hunter,tedy ve dřevě,jestli nemají podobný problém?Možná je hlaveň schválně "na volno",ale to se mi nějak nezdá..  Popřípadě co s tím?Díky za každou radu,v záruce už není tudíž rada "jdi to reklamovat je mi na hovno"..
 Popřípadě co s tím?Díky za každou radu,v záruce už není tudíž rada "jdi to reklamovat je mi na hovno"..

Ještě jsem neměl důvod pušku rozebírat,i když trošku funělo těsnění u tyčky zavaděče diabolky.Přešlo to samo...,ale chci se podívat na rozměry pružiny o které se zmiňuješ o příspěvek výš a nejspíš všechno,co půjde přetěsním,aby bylo" Účko" na jaro v kondici.Protože na teplé dny nemá tohle COčko chybu,takže bych tohle vlákno k smrti zatím neodsuzoval
 Ještě jsem neměl důvod pušku rozebírat,i když trošku funělo těsnění u tyčky zavaděče diabolky.Přešlo to samo...,ale chci se podívat na rozměry pružiny o které se zmiňuješ o příspěvek výš a nejspíš všechno,co půjde přetěsním,aby bylo" Účko" na jaro v kondici.Protože na teplé dny nemá tohle COčko chybu,takže bych tohle vlákno k smrti zatím neodsuzoval