Mělo to být v půli ledna, měl jsem ji objednanou
KalibrGun Valdy EU s.r.o.
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
RZ CZ:
 . Prej se vyráběj na Taiwanu jako většina umělohmotných pažeb.
Re: KalibrGun Valdy EU s.r.o.
Tazke nova cena plastovej bude zrejme tak draha ako ta promo decembrova verzia v dreve?  
Weihrauch HW100S .177 + Discovery VT-Z 4-16x50 FFP
KalibrGun Cricket WST .22 + Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42
Taipan Veteran std .22 + Element Helix 6-24x50 SFP
Powered by YONG HENG compressor
Blue_L:
Tak bych to viděl i já. Cena měla být 20-21,5 tis Kč +20% = 25 800,-
			Tak bych to viděl i já. Cena měla být 20-21,5 tis Kč +20% = 25 800,-
Těch 20% je obchodní přirážka? 
 Jinak jsi to skoro trefil vychází na 26tis.
Vzdyt to je len 1020€  
 za tu cenu mohla byt veru drevena  
Weihrauch HW100S .177 + Discovery VT-Z 4-16x50 FFP
Taky nechápu jejich cenotvorbu, ale když si výrobce myslí, že jeho produkty takovou cenu mají... 
Cvrk dostal nové lízátko... 
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
177
22
25
			22
25
Kurna, 26 000 Za plast v dnešní těžké době je už za hranou!!!!At si to nechaj,chtěl jsem si ji koupit ale už ji nekoupím!!!
ANI NÁHODOU!!!!!
ANI NÁHODOU!!!!!
Nějaké to PCP se najde ale EV 2 je moje nej
Jak to tak čtu tak pouze zde přišli aspoň o 10 kupců - vím sice že to nic není, ale snad si to vezmou k srdci a polepší se. 
Já myslím, že by to měli prodávat tak za 3 litry s flaškou a pěti zásobníky v kufru s krabičkou diabolek, to by si ji u nás jistě koupily mraky lidí...  
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
noo 

klidně bez pažby 
 , mě ten bulpup taky moc nesedí a KG by zasloužil určitě plnohodnotnou pažbu- alu nebo dobrý lepenec. se mi nelíbí vyhazovat 5k za něco co nechci nebo nedejbože nějaký ropný odpad ani zadara
Nejde!Prostě NNe
včera sme zkoumali s puškařem to otáčení zásobníku a nějak to začalo zase chodit samo 
 dneska asi 40 ran to fungovalo s nasazenou mambou lite 
 jedna dobrá hláška od puškaře DO VÁLKY BYCH S TIM NEŠEL 
Liebe ist in der luft! Sudet agenci.
No to tady nikdo netvrdí , je jasný že řada lidí odložila nákup před vánocema na novej rok a zdražení o 4500 je citelný ne že to zdražili vo pětikilo. Takže se není co divit, že jsou zklamaný já osbně jsem taky.Kubajzz píše:Já myslím, že by to měli prodávat tak za 3 litry s flaškou a pěti zásobníky v kufru s krabičkou diabolek, to by si ji u nás jistě koupily mraky lidí...
GunPower - Storm Regulátor Altaros - verze 2 (125 Bar) 
Optisan Viper 6-24x56IR
			Optisan Viper 6-24x56IR
Hmm, jestli tady někdo další začne vyrábět větrovky, tak po přečtení diskuze bude chytřejší.
Prvních pár kusů dá do oběhu za 40 jako za Edguna, vždyť je to novinka a má zásobník, ne. Pak sleví na 35, vytroubí to jako akční cenu jen pro prvních 200 zájemců, levnější než v Americe a všichni budou spokojení.

Jen tak pro zajímavost, za kolik byste tu pušku u nás prodávali, když víte, že ji stačí zabalit, poslat a v Americe vám za ní dají 1950$?
Co na tom, že jste tady postavili fabriku, musíte platit zaměstnance, daně, materiál a energie. Přece jde o to dělat lidem radost, ne?
Prvních pár kusů dá do oběhu za 40 jako za Edguna, vždyť je to novinka a má zásobník, ne. Pak sleví na 35, vytroubí to jako akční cenu jen pro prvních 200 zájemců, levnější než v Americe a všichni budou spokojení.
Jen tak pro zajímavost, za kolik byste tu pušku u nás prodávali, když víte, že ji stačí zabalit, poslat a v Americe vám za ní dají 1950$?
Co na tom, že jste tady postavili fabriku, musíte platit zaměstnance, daně, materiál a energie. Přece jde o to dělat lidem radost, ne?
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Mňa ako zákazníka nemusí trápiť čo sú za to ochotní dať v usákove.Kubajzz píše:Jen tak pro zajímavost, za kolik byste tu pušku u nás prodávali, když víte, že ji stačí zabalit, poslat a v Americe vám za ní dají 1950$?
Ale asi nie som cieľová skupina.
Ja radšej ostanem pri steyri a kúpu "cvrčkov a iného hmyzu" nechám na bohatších...
Jak nazýváš lidi, kteří když jsou ohroženi, tak se nebrání, jen utečou a schovávají se?
Civilizovaní?
			Civilizovaní?