Přečetl jsem si zájmem toto téma a spousta věcí a námětů zaujala.
Hlásím, že jsem našel tohoto mazlíka pod stromečkem a jsem z něj nadšen. Po několika zkušebních výstřelech kuličkou
 jsem byl trefen odrazem od prkna (15 m) s terčem do kolena. Bylo to jenom takové ťuknutí, ale znejistěl jsem. Dal jsem několik ran špičkou a ty už se neodrážely. Střílel jsem jednoruč na vzduchovkový terč a mám potíž se zaměřením tou dlouhou hlavní, muška se mi třepala....
 jsem byl trefen odrazem od prkna (15 m) s terčem do kolena. Bylo to jenom takové ťuknutí, ale znejistěl jsem. Dal jsem několik ran špičkou a ty už se neodrážely. Střílel jsem jednoruč na vzduchovkový terč a mám potíž se zaměřením tou dlouhou hlavní, muška se mi třepala....  . Neumíte poradit co s tím? Dát nějaké závažíčko, aby konec hlavně nebyl tak lehký, nebo je to scestná úvaha.
 . Neumíte poradit co s tím? Dát nějaké závažíčko, aby konec hlavně nebyl tak lehký, nebo je to scestná úvaha.Při čištění jsem zjistil, že nemám Drulov 70, ale Drulov 90 ......
 . Nevíte někdo, jaký je mezi nimi rozdíl??
 . Nevíte někdo, jaký je mezi nimi rozdíl??

?? Kdyby se použila nábojnice, která je dimenzovaná na tlak vyšší než cca  120J, třeba zkrácená .22LR, tak by se zřejmě nestalo nic, protože vše ostatní má s největší pravděpodobností dostatečnou pevnost. Toto není návod, aby to někdo opakoval, ale jenom teoretická úvaha o tom, jaké jsou možnosti mazlíka a aby se někdo náhodou nezranil nebo si ho nepoškodil při experimentování s nedovoleným přebíjení ....
 ?? Kdyby se použila nábojnice, která je dimenzovaná na tlak vyšší než cca  120J, třeba zkrácená .22LR, tak by se zřejmě nestalo nic, protože vše ostatní má s největší pravděpodobností dostatečnou pevnost. Toto není návod, aby to někdo opakoval, ale jenom teoretická úvaha o tom, jaké jsou možnosti mazlíka a aby se někdo náhodou nezranil nebo si ho nepoškodil při experimentování s nedovoleným přebíjení ....