tři špičkové závody HFT během jednoho víkendu 8. - 9. 12.
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Taky všem gratuluji, opravdu se na ty výsledky moc hezky kouká  

Re: tři špičkové závody HFT během jednoho víkendu 8. - 9. 12
Kdyz jsme jeli tam myslim,ze jsme meli vsichni strach,ze tam umrzneme nebo ze to proste nedame kdyz bylo cestou tech minus 20...nakonec kdyz jsem tam dojeli bylo jen -14   

a pak se to trochu zvedlo a uz to bylo lepsi a prezili jsme to....jen nektere znas trochu trapila technika preci jen ten mraz puskam a optikam tomu uplne nedela dobre....nejen nam,ale i polakum a z nas by Vladimir by mohl vypravet...Radlukaj,JirkaF taky a nakonec i ja....takze jsem my ctyri na tom mohli byt i lip...ale zima byla proti.....jinak fajn lide prostredi zavod organizace proste cele to bylo fajn...a i jedno zjisteni ,ze se i v tehle zime se to da strilet takze myslim,ze mnoho znas tam pojede v lednu znova....
PS: Jirka F mel jeste nocni bojovku )),ale dobre dopadla
)),ale dobre dopadla
a ja timto dekuji a zaroven se omlouvam,protoze nebyt me nestalo by se to

a pak se to trochu zvedlo a uz to bylo lepsi a prezili jsme to....jen nektere znas trochu trapila technika preci jen ten mraz puskam a optikam tomu uplne nedela dobre....nejen nam,ale i polakum a z nas by Vladimir by mohl vypravet...Radlukaj,JirkaF taky a nakonec i ja....takze jsem my ctyri na tom mohli byt i lip...ale zima byla proti.....jinak fajn lide prostredi zavod organizace proste cele to bylo fajn...a i jedno zjisteni ,ze se i v tehle zime se to da strilet takze myslim,ze mnoho znas tam pojede v lednu znova....
PS: Jirka F mel jeste nocni bojovku
 )),ale dobre dopadla
)),ale dobre dopadlaa ja timto dekuji a zaroven se omlouvam,protoze nebyt me nestalo by se to

od ted prosim osloveni kníže pekel :-)
...kdyz jednou pohar pretece....aneb kdyz nemusim tak nechci
...tak to jsem ja ... https://www.youtube.com/watch?v=CZdiGRlRerw
			...kdyz jednou pohar pretece....aneb kdyz nemusim tak nechci
...tak to jsem ja ... https://www.youtube.com/watch?v=CZdiGRlRerw
Díky, díky. Díky za všechny  

Tak já přidám taky pár svých postřehů. Jelikož jsem vĕdĕl do čeho jdu a co mĕ čeká- se závodem v mrazáku už mám své zkušenosti- tak jsem neponechal nic náhodĕ a důkladnĕ se připravil už u nás v Čr. Pušku jsem nechal přes noc na mrazu a druhý den jsem si ji při teplotĕ -10 nastřelil. Musel jsem si naklikat smĕrem UP což je v takovém mrazu normální- nevím přesný důvod, ale prostĕ to při takové teplotĕ padá více dolů . Takže na závod jsem mĕl pušku připravenou a bylo to znát- nemĕl jsem po celý víkend nejmenší problém
 . Takže na závod jsem mĕl pušku připravenou a bylo to znát- nemĕl jsem po celý víkend nejmenší problém  .
 .
Byl to jeden z nejlepších víkendů, jaké jsem v Polsku absolvoval- skvĕlé prostředí, parádní ubytování, výborné jídlo, skvĕlí lidé, perfektní přátelská atmosféra! A ty ceny?! Neuvĕřitelné . 2x snidanĕ- švédské stoly, 2x obĕd- 3 chody, 1x večeře ( jídla vždy kolik hrdlo ráčí ), 3x závod, 1x nocleh - celková cena 900,-. V sobotu večer jsme sedĕli s polákama na baru a já objednal 5x finlandia vodka. Žmoulajíc v ruce 50zlotých ( 1zl = 6Kč, víc zlotých jsem nemĕl a terminál na karty jim nefungoval) povídám vedle sedícímu Liborovi " hele to bude asi málo, kdyžtak mi půjčíš ". Když nám to slečna přinesla tak jsem málem, ač stále střízlivej, spadnul ze židle- ona mi ještĕ 30zl vrátila
 . 2x snidanĕ- švédské stoly, 2x obĕd- 3 chody, 1x večeře ( jídla vždy kolik hrdlo ráčí ), 3x závod, 1x nocleh - celková cena 900,-. V sobotu večer jsme sedĕli s polákama na baru a já objednal 5x finlandia vodka. Žmoulajíc v ruce 50zlotých ( 1zl = 6Kč, víc zlotých jsem nemĕl a terminál na karty jim nefungoval) povídám vedle sedícímu Liborovi " hele to bude asi málo, kdyžtak mi půjčíš ". Když nám to slečna přinesla tak jsem málem, ač stále střízlivej, spadnul ze židle- ona mi ještĕ 30zl vrátila  ! Velký panák finlandie za 24,- Kč!! No, nekupte to!  Však jsme se tam s klukama polskýma, my tři statečný ( já, Vláďa, Radlukaj ), pĕknĕ upravili
 ! Velký panák finlandie za 24,- Kč!! No, nekupte to!  Však jsme se tam s klukama polskýma, my tři statečný ( já, Vláďa, Radlukaj ), pĕknĕ upravili  .
 .

Tak já přidám taky pár svých postřehů. Jelikož jsem vĕdĕl do čeho jdu a co mĕ čeká- se závodem v mrazáku už mám své zkušenosti- tak jsem neponechal nic náhodĕ a důkladnĕ se připravil už u nás v Čr. Pušku jsem nechal přes noc na mrazu a druhý den jsem si ji při teplotĕ -10 nastřelil. Musel jsem si naklikat smĕrem UP což je v takovém mrazu normální- nevím přesný důvod, ale prostĕ to při takové teplotĕ padá více dolů
 . Takže na závod jsem mĕl pušku připravenou a bylo to znát- nemĕl jsem po celý víkend nejmenší problém
 . Takže na závod jsem mĕl pušku připravenou a bylo to znát- nemĕl jsem po celý víkend nejmenší problém  .
 .Byl to jeden z nejlepších víkendů, jaké jsem v Polsku absolvoval- skvĕlé prostředí, parádní ubytování, výborné jídlo, skvĕlí lidé, perfektní přátelská atmosféra! A ty ceny?! Neuvĕřitelné
 . 2x snidanĕ- švédské stoly, 2x obĕd- 3 chody, 1x večeře ( jídla vždy kolik hrdlo ráčí ), 3x závod, 1x nocleh - celková cena 900,-. V sobotu večer jsme sedĕli s polákama na baru a já objednal 5x finlandia vodka. Žmoulajíc v ruce 50zlotých ( 1zl = 6Kč, víc zlotých jsem nemĕl a terminál na karty jim nefungoval) povídám vedle sedícímu Liborovi " hele to bude asi málo, kdyžtak mi půjčíš ". Když nám to slečna přinesla tak jsem málem, ač stále střízlivej, spadnul ze židle- ona mi ještĕ 30zl vrátila
 . 2x snidanĕ- švédské stoly, 2x obĕd- 3 chody, 1x večeře ( jídla vždy kolik hrdlo ráčí ), 3x závod, 1x nocleh - celková cena 900,-. V sobotu večer jsme sedĕli s polákama na baru a já objednal 5x finlandia vodka. Žmoulajíc v ruce 50zlotých ( 1zl = 6Kč, víc zlotých jsem nemĕl a terminál na karty jim nefungoval) povídám vedle sedícímu Liborovi " hele to bude asi málo, kdyžtak mi půjčíš ". Když nám to slečna přinesla tak jsem málem, ač stále střízlivej, spadnul ze židle- ona mi ještĕ 30zl vrátila  ! Velký panák finlandie za 24,- Kč!! No, nekupte to!  Však jsme se tam s klukama polskýma, my tři statečný ( já, Vláďa, Radlukaj ), pĕknĕ upravili
 ! Velký panák finlandie za 24,- Kč!! No, nekupte to!  Však jsme se tam s klukama polskýma, my tři statečný ( já, Vláďa, Radlukaj ), pĕknĕ upravili  .
 .dycky STEYR
Taky se připájím ke gratulacím...   Se vlastně ani nestačim divit, co se to tady za ten rok všechno děje
  Se vlastně ani nestačim divit, co se to tady za ten rok všechno děje  
Konečně jsem se dostal k těm výsledkům, pánové, klobouk dolů, fakt paráda  

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
CR HFT Team 2012&2013&2014
Steyr a USO
			Steyr a USO