Field Target, Hunter Field Target a Česká sklopka
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Tomayo je to o tom kto ,co potrebuje vsak prid na FT  v roku 2013 a uvidime ako to zvladnes  

Re: Field Target, Hunter Field Target a Česká sklopka
muzu si vzit misto prepravky zidlicku? 
ano kazdeho vec - ja rikam svuj nazor a svuj pristup......kdyz tu byl Igi (Milovicich) a rikal co vsechno bude umet ta jeho masinka co si da na big nikko, tak jsem nechapal
  kazdeho vec - ja rikam svuj nazor a svuj pristup......kdyz tu byl Igi (Milovicich) a rikal co vsechno bude umet ta jeho masinka co si da na big nikko, tak jsem nechapal  uz byla skoro tma a on porad mluvil a mluvil, ze to pry bere v potaz to a to a to a to a to ........... a ja porad cekal az rekne A PAK VYSTRELIM.... ale ono to uz asi nekde na zacatku vystrelilo samo
 uz byla skoro tma a on porad mluvil a mluvil, ze to pry bere v potaz to a to a to a to a to ........... a ja porad cekal az rekne A PAK VYSTRELIM.... ale ono to uz asi nekde na zacatku vystrelilo samo   
   ...... a ja si jen rikal WTF at to proboha zakazou!

ano
 kazdeho vec - ja rikam svuj nazor a svuj pristup......kdyz tu byl Igi (Milovicich) a rikal co vsechno bude umet ta jeho masinka co si da na big nikko, tak jsem nechapal
  kazdeho vec - ja rikam svuj nazor a svuj pristup......kdyz tu byl Igi (Milovicich) a rikal co vsechno bude umet ta jeho masinka co si da na big nikko, tak jsem nechapal  uz byla skoro tma a on porad mluvil a mluvil, ze to pry bere v potaz to a to a to a to a to ........... a ja porad cekal az rekne A PAK VYSTRELIM.... ale ono to uz asi nekde na zacatku vystrelilo samo
 uz byla skoro tma a on porad mluvil a mluvil, ze to pry bere v potaz to a to a to a to a to ........... a ja porad cekal az rekne A PAK VYSTRELIM.... ale ono to uz asi nekde na zacatku vystrelilo samo   
 ...... a ja si jen rikal WTF at to proboha zakazou!Daystate Grand Prix - Nikko Stirling Diamond 10-50x60 MD + Bushnell 3200 10x40
KalibrGun Cricket .22 - Delta Titanium 6-24x42
http://www.youtube.com/watch?v=8-ejyHzz3XE
- igi_79
- Kontaktovat uživatele:
o com to kecasTomayo píše:muzu si vzit misto prepravky zidlicku?
anokazdeho vec - ja rikam svuj nazor a svuj pristup......kdyz tu byl Igi (Milovicich) a rikal co vsechno bude umet ta jeho masinka co si da na big nikko, tak jsem nechapal

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
				Naposledy upravil(a) igi_79 dne 30 lis 2012 19:59, celkem upraveno 1 x.				
Igi ber to jako nadsazku   proste si myslim, ze nekdy je mene vice
 proste si myslim, ze nekdy je mene vice
 proste si myslim, ze nekdy je mene vice
 proste si myslim, ze nekdy je mene viceDaystate Grand Prix - Nikko Stirling Diamond 10-50x60 MD + Bushnell 3200 10x40
O nabíjení po jedné tam nic není. Ale píšou tam, že se má zásobník vytahovat a puška by měla být evidentně neschopná střelby. Asi jako opatření proti možné zapomenutí diabolce v hlavni při nechtěném znovunatažení závěru. Ale co si pod tím mám přesně představit taky nevím.Warthog píše:Takový hloupý dotaz: v pravidlech UKAHFT se píše, že při přesunech mezi stanovišti se musí ze zbraně vyndávat zásobník. Tj. evidentně použití zbraně se zásobníkem připouštějí. Nikde tam ale nevidím pravidlo o tom, že by se zásobník nesměl využívat a muselo by se nabíjet po jedné. Jak to tedy je?
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
No třeba u své AA 410 si dovedu představit, že vyndám zásobník a kličku vyklapnu a popotáhnu směrem dozadu až k odporu pružiny. Takhle ( BEZ ZAKLAPNUTÉ KLIČKY) BY K VÝSTŘELU NEMĚLO DOJÍT a je i vizuelně nadálku zkontrolovatelné, že klička naní zaklapnutá. Ale u cvrčka nebo u jiných zbraní s bočním natahováním nevím, jestli je to vůbec možné někam páku posunout, aby zůstala v jiné, než střelběschopné pozici.  

HW 97K  cal.177 + Sightron S1
Atak Arms - Zoraki HP-01Ultra cal.5,5 mm + Kolimator
Slavia 618
CZ 75B cal. 9mm Luger + adapter CZ Kadet cal.22 LR
			Atak Arms - Zoraki HP-01Ultra cal.5,5 mm + Kolimator
Slavia 618
CZ 75B cal. 9mm Luger + adapter CZ Kadet cal.22 LR
je to stejný jak s tou kličkou/SL/ 

Liebe ist in der luft! Sudet agenci.
tímhle způsobem tak jednou vymyslet na závodě sklopku! to by byl mazec. řekněme na 15m stoják  

dycky STEYR

Na zvířata nestřílím, masa jsou plne obchody.
Jsou jine způsoby jak dokázat, že jsem člověk.
			Jsou jine způsoby jak dokázat, že jsem člověk.
to trefim blechu 

Liebe ist in der luft! Sudet agenci.
to by bylo keců, že nepadá  . ale ona by ani necinkala
 . ale ona by ani necinkala  
dycky STEYR
Přiznám se, že jsem nepochopil závěr. Pokud mám rozptyl třeba těch 35 mm a odhadnu blbě vzdálenost s chybou např. 45 mm, tak mám pravděpodobnost zásahu killzony 0 %. Pokud mám rozptyl větší, třeba 50 mm, pak i při chybě 45 mm je pravděpodobnost toho, že mi rána náhodou ulítne do killzony sice velmi malá (a dále výrazně klesá s rozptylem), ale rozhodně > 0 %.
Kde mám v úvaze chybu?
Edit: už to vidím - to, co píšeš, platí za situace, kdy sice odhadneš korekci blbě, ale korigovaný záměrný bod je stále uvnitř killzony.
Kde mám v úvaze chybu?
Edit: už to vidím - to, co píšeš, platí za situace, kdy sice odhadneš korekci blbě, ale korigovaný záměrný bod je stále uvnitř killzony.
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
Ono, když to vezmu do důsledků, tak ten střelec s horším rozptylem má při špatném odhadu furt aspoň nějakou šanci na zásah.