CZ200S
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Můžeš mi to přeložit do češtiny. 

Re: CZ200S
aha, benjamim m. 6,35 24ran +-2m/s 50j, Cz hunter 5,5   a díky
 a díky 
 a díky
 a díky 
Liebe ist in der luft! Sudet agenci.
Delší kartuše ,kolik ccm?mildot píše:kde bude tak maximum v 5,5s delší kartuší, kolik slušných/použitelných/ ran by to dalo
Bude regulátor?
Kolik joulů?
Atd.
Musíš to upřesnit, to je jako, když se zeptáš ,jaký bude počasí, ale neřekneš kdy?
 kartuše origo hunter, a jo s regulátorem třeba altaros a j
 kartuše origo hunter, a jo s regulátorem třeba altaros a j  no to sem chtěl právě vědět
 no to sem chtěl právě vědět 
Liebe ist in der luft! Sudet agenci.
30J asi 25 ran.
			- menthon1974
To jo,jen kdyby sem někdo hodil třeba jak se to robí nebo video jak se to robí. 

tak bych to nechal v 16ti, 4,5 a vyšší počet ran, přesná větrovka   nic novýho co
 nic novýho co  
   dík za info
 dík za info
 nic novýho co
 nic novýho co  
   dík za info
 dík za infoLiebe ist in der luft! Sudet agenci.
			- menthon1974
To je také pravda,v 16ti to bohatě postačí.Jen mě to zajímalo jestli to jde.Já ji mám v 16 protože chodím na závody a vždy před závodem a zápisného se jde na Chrono. A když má někdo více jak 16 tak není k závodu puštěn.
rorýs už máš CZtku doma ? Jak si spokojený ?
			rorýs už máš CZtku doma ? Jak si spokojený ?
zdravim 
pred nedavnom som si kupil cz200S a mam otazku nakolko nemam dobru moznost plnenia tlak. flias je mozna varianta ze si zaobstaram pcp pumpu konkretne tuto http://www.merkuria.net/index.php?main_ ... cts_id=479
nestrielam vela do tyzdna vystrielam max 200 diaboliek
nakolko to vyraba hatsan nemam s tou znackou dobre skusenosti podobne ako s gamom 

je tu z vas kto plni svoju vetrovku pumpou ? dakujem za kazdu radu
			pred nedavnom som si kupil cz200S a mam otazku nakolko nemam dobru moznost plnenia tlak. flias je mozna varianta ze si zaobstaram pcp pumpu konkretne tuto http://www.merkuria.net/index.php?main_ ... cts_id=479
nestrielam vela do tyzdna vystrielam max 200 diaboliek
nakolko to vyraba hatsan nemam s tou znackou dobre skusenosti podobne ako s gamom

je tu z vas kto plni svoju vetrovku pumpou ? dakujem za kazdu radu

měl sem pumpu hatsan a rád na ni vzpomínam. ale doporučit asi nemůžu, budu si kupovat další a od hatsana už ne, hlavně kuli hmotnosti
jo a těch 200 ran za týden, s pumpičkou největší pohoda když bombu tak to chce aspoň 2 na střídačku a stále hlídat tlak abys měl čim střílet. když ti odejdou manometry seš s 300 barovkou v háji jako já.. a to sem si určitě na něco nevzpomněl jak řikam rád vzpomínam na pumpu- zlatá nezávislost
 když bombu tak to chce aspoň 2 na střídačku a stále hlídat tlak abys měl čim střílet. když ti odejdou manometry seš s 300 barovkou v háji jako já.. a to sem si určitě na něco nevzpomněl jak řikam rád vzpomínam na pumpu- zlatá nezávislost
				jo a těch 200 ran za týden, s pumpičkou největší pohoda
 když bombu tak to chce aspoň 2 na střídačku a stále hlídat tlak abys měl čim střílet. když ti odejdou manometry seš s 300 barovkou v háji jako já.. a to sem si určitě na něco nevzpomněl jak řikam rád vzpomínam na pumpu- zlatá nezávislost
 když bombu tak to chce aspoň 2 na střídačku a stále hlídat tlak abys měl čim střílet. když ti odejdou manometry seš s 300 barovkou v háji jako já.. a to sem si určitě na něco nevzpomněl jak řikam rád vzpomínam na pumpu- zlatá nezávislostNaposledy upravil(a) PEPAN dne 26 lis 2012 19:51, celkem upraveno 1 x.				
Nejde!Prostě NNe
			- menthon1974
Dříve jsem měl AT 44 kterou jsem prodal a zůstala mě po ní pumpa.Pak jsem si koupil CZ200 a po udělání redukce s ní plním větrovku CZ200. Pumpu mám 3 roky a bez problémů  funguje.Třeba to je extra dobře udělaný kus.
no on je tam malý problém s těsněním na nejmenším pístku-nesmíš být moc zbjěsilej a pumpovat pomalu nebo s přestávkama jinak ho utavíš, já ji kupoval použitou a taky něco napumpovala  pak sem byl línej koupit kroužek a prodal sem ji
 pak sem byl línej koupit kroužek a prodal sem ji 
Nejde!Prostě NNe
takze pohoda?   cital som o pumpa len negativne skusenosti ...
 cital som o pumpa len negativne skusenosti ... 
len mozno to pisu ty ktory strielaju deno denne kvanta diaboliek a je im pohodlnejsie pouzivat flasu
no mne na to moje strielanie staci aj ta pumpa ?
			 cital som o pumpa len negativne skusenosti ...
 cital som o pumpa len negativne skusenosti ... len mozno to pisu ty ktory strielaju deno denne kvanta diaboliek a je im pohodlnejsie pouzivat flasu
no mne na to moje strielanie staci aj ta pumpa ?
Jo čezetu mám doma v dvojdílné pažbě od drobase no snad bude fine doufám že je to prima klučík, akorát nechám dodělat QF a propoj na flašku a chtěl bych dodělat jednodílnou pažbu. Dostal jsem od něj  docela vkusný polotovar, ale nemá díry tak za chvilku budu prudit jak to dodělat...  Kdyby někdo uměl poradit co a jak dál budu happy rozumím tomu asi jako bábrlinka tenisu..
 Kdyby někdo uměl poradit co a jak dál budu happy rozumím tomu asi jako bábrlinka tenisu..
			 Kdyby někdo uměl poradit co a jak dál budu happy rozumím tomu asi jako bábrlinka tenisu..
 Kdyby někdo uměl poradit co a jak dál budu happy rozumím tomu asi jako bábrlinka tenisu..Re: CZ200S
No ona celkově manuální činost je poslední dobou docela nepopulárnítakze pohoda? cital som o pumpa len negativne skusenosti ...

bych každýho před závodem nechal napumpovat flintu
 já to tak beru ale každý to má jinak. Chci umět střílet za jakýchkoli okolností bez vymlouvání se na "nářadí"
 já to tak beru ale každý to má jinak. Chci umět střílet za jakýchkoli okolností bez vymlouvání se na "nářadí"Nejde!Prostě NNe