HATSAN AT44 PCP
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Jedine asi prevrtat pažbu.
		Re: HATSAN AT44 PCP
to me napadlo,ale co protaceci kladivko.dalsi diru k zelezu na zaaretovani 

Seřizovací šroub z kladívka přehodit dozadu, vyřízne se tam 8 závit.
jako do plastu zavit?a jak bude drzet pruzina v ose,to by tam asi musel byt nejaky trn.ma to tak nekdo nebo to je jen napad?akorad jsem se jeste dival kdyz budu mit v pazbe diru na 4 imbus tak ho tam nestrcim pres licnici  leda diru jak do pr..le.
 leda diru jak do pr..le.
a jeste dotaz vlezou se diabolky predator 5,5 do bubinku hatsana jestli nejsou moc dlouhe,at se pak nedivim az je koupim
			 leda diru jak do pr..le.
 leda diru jak do pr..le.a jeste dotaz vlezou se diabolky predator 5,5 do bubinku hatsana jestli nejsou moc dlouhe,at se pak nedivim az je koupim
Díra do pažky být nemusí,stačí jen žlábek  .Celý nastavení pružiny provádět s nataženou kličkou,pokud ji přidržíš vzadu tak se ti nebude protáčet kladívko.
 .Celý nastavení pružiny provádět s nataženou kličkou,pokud ji přidržíš vzadu tak se ti nebude protáčet kladívko.
 .Celý nastavení pružiny provádět s nataženou kličkou,pokud ji přidržíš vzadu tak se ti nebude protáčet kladívko.
 .Celý nastavení pružiny provádět s nataženou kličkou,pokud ji přidržíš vzadu tak se ti nebude protáčet kladívko.LP 300
LG 300 HFT
LG 300 ISSF
			LG 300 HFT
LG 300 ISSF
u me se protaci i tak mam to nejake tuhe i kdyz jsem tam dal WD.asi poskozeny zavit.nebilo by foto toho zlabku.mam strach takovy zasah  ,ale jestli to jinak nepude
 ,ale jestli to jinak nepude
			 ,ale jestli to jinak nepude
 ,ale jestli to jinak nepudeRe: HATSAN AT44 PCP
Jo, je to nápad (ne můj) a je provedenej na několika flintách AT44. Na tom  šroubu stačí 1mm osazení pro pružinku. Máš nedůvěru k závitu v plastu? Je to lepší než když je v kladívku, tam když jde zatočit šroub lehce tak se taky stává, že se časem zatáčí působením stlačování a uvolňování pružiny při střelbě a tím dochází ke snižování výkonu. V plastu se toto neděje. Šroub když je vzadu tak není potřeba 10cm dlouhej klíč a lícnice nebude zavazet, jen se v pažbě pod pojistkou udělá přístup pro klíč.
Zdar borci, kde se dá sehnat ta 1,5 kg pružinka pod jehlu? je to ten odkaz co dával RZ CZ na straně 147?
Sukovice..
proc tolik?mam jednou tak silnejsi nez origo ten silon to jeste v poho udrzi a myslim ze to staci
chci z hatsana dostat větší výkon, zatím mám jenom tu tuzingovou jehlu..a co jsem se dočetl,spousta lidí používá právě pružinku o síle tlačení 1,5kg Bohužel nejsem nástrojář a nevyznám se v tom proto potřebuju radu,odkaz kde se dá obědnat...
Sukovice..
pod jehlou ti vykon nezvedne jen zvetsi trosku pocet ran.s tuning jehlou a vstupem do hlavne 4,5 mm s pritazenou bici pruzinou na 10 otacek ven je vykon 60J ale konzistence je uplne vriti.nejlepsi jsou 3 otacky a vykon 40j.ale to bez rega s regem je to trochu jinak
Ten vsup do hlavne mysliš ten mosadzny kružok? Mam ho prevrtat ak ma len 4.0 mm ?
zalezi jestli strilis na strelnici  a jestli chces vykon
 a jestli chces vykon 
			 a jestli chces vykon
 a jestli chces vykon 
Mam  2 kartuše jedna na vykon a druha na terč. 

BSA Scorpion SE 4,5
Slavie 630
			Slavie 630