Drulov 70 Flobert
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Jasny 
 Pockame jeste na greywolfa,az se pochlubi 75kou compact.Ta je vylozene libiva 
 A ta prekopana petasedma to je uz uplna haluz.Skoda te ceny
		RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
			Drulov 70 .22 Flobert
- Alexxxus
 - Odborník na vzduchovky
 - Kontaktovat uživatele:

Re: Drulov 70 Flobert
Já chci Pavlíčka také, mám ve zbírce několikero ostrých verzí ....
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
			AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Jdi do nej Alesi.Udelame pak nekdy mensi redukovanej zavod ve field pistol na kovove siluetky 
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
			Drulov 70 .22 Flobert
No,Compat 75 je už na cestě..Takže nejspíš úterý..Žádnou zbraň Drulov jsem nikdy nevlastnil,ani nedržel v ruce.Jsem hodně moc zvědavej.. 
 Na jednu stranu jsem rád,že přes víkend fachčím,aspoň mi to uteče..Jinak jsou to všechno moc hezký kousky,až to láká ke sbírce 
 Jestli budete o víkendu testovat,zkuste nějakej ten terč zvěčnit a dejte ho na sklo...a hlavně osobní dojmy 
To anonim:Co se týče líbivosti,tak každému dle jeho chuti,spíš by mě mrzelo kdyby Compact zaostával nějak výrazně v přesnosti kvůli kratší hlavni..
To anonim:Co se týče líbivosti,tak každému dle jeho chuti,spíš by mě mrzelo kdyby Compact zaostával nějak výrazně v přesnosti kvůli kratší hlavni..
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill
Anonim: nevadi,kazdy ma nazor.Ta compactka je podle me moc libiva pistole a bude pekne vyvazena.Neprijde mi jako nejaka splacanina,je to normalni vzhled sportovni pistole.
MP75 se mi libi hlavne jako kuriozitka a tak je treba k ni pristupovat.Pubertak uz dlouho nejsem,ikdyz pokud jde o hracky

Greywolf:uz se tesim na nejake fotky
 Presnost ta delka hlavne neovlivni.Porad to bude nebe a dudy oproti flobert revolverum 
 Ty jsou skandalni.Myslim tedy fesaky z Brna,ne Dresslerky.
Ted jsem ji konecne pokrtil.Dve rany pres petku do krabice s novinovou vystylkou,v ktere prisla pistole
MP75 se mi libi hlavne jako kuriozitka a tak je treba k ni pristupovat.Pubertak uz dlouho nejsem,ikdyz pokud jde o hracky
Greywolf:uz se tesim na nejake fotky
Ted jsem ji konecne pokrtil.Dve rany pres petku do krabice s novinovou vystylkou,v ktere prisla pistole
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
			Drulov 70 .22 Flobert
Je to zcela bezne pouzdro hlavne s obdelnikovym prurezem.Koukni se treba na DU-10.Krome lepsiho vyvazeni mi neni znam zadny jiny ucel,ale nejaky to asi mit bude 
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
			Drulov 70 .22 Flobert
Jak vam strili drulovka nejlip?Docista a dosucha vypucovana,nebo jako malorazka,decentne zasvinena?
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
			Drulov 70 .22 Flobert
- menthon1974

Vyčistím a nezastřílím si.Nejlepší má přesnost znečištěná,vůbec ji nepucuju jen jednou za týden vypálím 2 rány ale teď na zimu jsem ji vyčistil a zakonzervoval. Drulovku mám už skoro rok a jsem spokojený.
Myslel jsem si to.Koukal jste uz nekdo na vystrelenou strelu?Kdyz jsem dal vcera dve zkusebni rany doma do krabice s papirem,tak jsem mrknul na strely a po celem obvodu jsou pekne citelne drazky,az na jedno misto cca 2mm kde je pomedeni v haji a cumi na me uplne ciste olovo.Obe strely,stejny ukaz.Doufam,ze se to nekde v laufu nestriha.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
			Drulov 70 .22 Flobert
- menthon1974

Když sem si pořídil Drulovku tak jsem střílel do starých Zlatých stránek a projektily měli drážky po celém obvodu.Pomědění zůstalo všude,vypálil jsem 50 ran a pak už nebylo do čeho střílet.Mužná budeš mít problém v laufu ale ještě se zeptám.Nábojku strčíš do komory prstem nebo závěrem ???? Totiž,když se zasouvá do nábojové komory závěrem tak to stříhá.Je lepší ji do komory zasunout prstem.
Mas pravdu,ted jsem byl strilet a je to tak.Kdyz jsem ji zasouval zaverem,tak drela o nabeh hlavne,pak jsem ji zacal zasouvat primo do komory a pohoda.Je to opravdu paradicka.Pistole je asi o 100% presnejsi nez ja a to je super.Zmizela krabicka a pul naboju.To je na jednoranku mazec.Terce me moc nebavili a ani jsem je nefotil.Na cca dvacet metru se da z volne ruky udelat cca 5cm rozptyl.Bylo ale spatnw svetlo,tak jsem spis plinkal do plechovek a to je super.Jen uz jsem odvykl na nastreleni na spodni okraj terce.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
			Drulov 70 .22 Flobert
To duffioso:Jsem rád,že se žádná závada nekoná a jeden a půl krabky to je mazec 
Že jsi netrhal papír tomu se nedivím,taky bych to plinkal na seznámenou..Už mám připravenou krabici starých igráčků....armáda panďuláků vs.Drulov 75
 ....Ať už je aspoň úterý 
Že jsi netrhal papír tomu se nedivím,taky bych to plinkal na seznámenou..Už mám připravenou krabici starých igráčků....armáda panďuláků vs.Drulov 75
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill