Derringer od fy Great Gun
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
-
Blackpowdergunfan
2anonim: Vepřové bude na řadě někdy příště
.
Gewehr 88 ( 8x57IS )
Re: Derringer od fy Great Gun
GG.54
Tak to jsou už slušný diabolky!!
Tak to jsou už slušný diabolky!!
-
Blackpowdergunfan
Ahoj, tak kalibr je to slušnej, ale udržet se to dá v pohodě i se třema gramama Vesuvitu
. Jinak dneska mi dorazily střely Reál ( 300 gr. ) a kuličky cal. 535 na testnutí, takže někdy příští týden snad pokud bude čas bude opět nějakej ten testík a fotečky. Tento týden to neklapne, nemám vůbec čas. Testnu to opět na dřevě a zelí. Časem se propracuju k tomu vepřovému.
Gewehr 88 ( 8x57IS )
Jak je to u GG s přesností pro krátkou 3" hlaveň ogivál vs. sférická střela.
-
Blackpowdergunfan
Přesnost ogivál / kule budu zkoušet, ale je to dle mého dáno navážkou a flastrem a pak tou částí mezi zbraní a zemí
.
Gewehr 88 ( 8x57IS )
Tou částí mezi zbraní a zemí to u předovek bývá největší potíž.
Jinak obecně přesnost je slušná. Bouchal jsem (bez podpěry ruky) na 25m (s originál GG muškou – tzv vysokou) na "černocha" a měl to v linii mezi očima a srdcem. V MOSADU by měli z takových zásahů radost
Sem tam mě to jinak táhne mírně doprava, ale to je výsada velké části populace střelců.
Jinak obecně přesnost je slušná. Bouchal jsem (bez podpěry ruky) na 25m (s originál GG muškou – tzv vysokou) na "černocha" a měl to v linii mezi očima a srdcem. V MOSADU by měli z takových zásahů radost
Sem tam mě to jinak táhne mírně doprava, ale to je výsada velké části populace střelců.
Me to obcas tahne doleva.Ale to vim,ze to obcas strhnu.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
I cena je slušná
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Pouzdra supr, ale hodně mě tam chybí verze s klipem v opačné geometrii. Ta s klipem, co tam jsou, vypadají, že jdou použít jako vnější pro praváka nebo vnitřní pro leváka, a já bych nejradši vnitřní pro praváka.
Ja vzal s klipem.Moje dve westernova budou na prodej 
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
To se mi snad zdá,předevčírem jsem si ho objednal u KM Saddlery...bude sice dřív,ale zřejmě o dost dražší
Jinak vypadají moc pěkně...
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill
Nojo,mnozstevni a velkoobchodni cena
To se mi uz stalo mockrat
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
-
Blackpowdergunfan
Ahoj chlapci, dneska jsem se sbalil, koupil vepřový bok s kostí za 300,- a šel testnout co 54ka dovede
. Tak první, co jsem testoval na terč byly střely Reál, o kterých jsem se již zmiňoval a musím říct, že s nimi spokojen nejsem, v hlavni nedrží, jdou nabíjet moc snadno a po výstřelu se v druhé hlavni střela vždy posunula, takže já říkám NE kvůli malému rozměru. Na mase jsem testoval kule cal. 535 od Lymana o hmotnosti 230 gr s mnou namazaným flastrem domácím mazáním. K mému úžasu kule kopaly s navážkou 3 gramy prachu ještě o něco více, než 22 gramů těžké ogivály
. Kule jsem musel nejdříve natloukat a pak jsem "bejčil" na nabijáku docela velkou silou, než se kule nabily. Tloušt'ku flastru změřím zítra, ale je to něco mezi 0,6 mm a 0,85 mm tlustá látka. No, kdo nevěří, že by derringer při sebeobraně nebyl dostatečný, tak asi po zhlédnutí fotek změní názor. Plátky vepřového boku byly postavené za sebou a celková tloušt'ka byla 25 cm, každá kule šla skrz
a ještě v zemi pokračovali, ani jedna střela nenalezena.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Gewehr 88 ( 8x57IS )
Zateplená bunda, vlněný kabát... zastaví, nebo zpomalí střelu víc než se na první pohled zdá.
Tohle je test na čistou svalovinu a kosti. I tak je to zajímavé...
Tohle je test na čistou svalovinu a kosti. I tak je to zajímavé...