telekopickouBeaver píše:V tomto ohledu není nad katanu

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
telekopickouBeaver píše:V tomto ohledu není nad katanu

S katanou nebo spíše iaito s minimální tsuba sem chodil řadu let po Brně a kolikrát si jej beru radši než pistol.Beaver píše:V tomto ohledu není nad katanu
 ale fakt bych jí nechtěl užít
 ale fakt bych jí nechtěl užít  Ono to už máš nastejno-když užiješ tu katanu nebo pistoli, už je to na chirirgii nebo spíš Krchov a umim si představit ten kolotoč co by vypukl(doufám že budu mít v base internet
 Ono to už máš nastejno-když užiješ tu katanu nebo pistoli, už je to na chirirgii nebo spíš Krchov a umim si představit ten kolotoč co by vypukl(doufám že budu mít v base internet  )
 )No, já nevim, nám vtloukali že nakonec musí zbejt jen jeden, kterej pak vysvětlí policii jak to bylo.Takže pokud ho necháš jen rozbitýho, soud ho bude brát jako důvěryhodnou osobu, přidá se ombutsman a je to v loji, bude se na Tobě hojit doživotně(protože to že nikdy nedělal neznamená že mu nebudeš muset platit ušlej výdělekBeran píše:pokud bys nevedl seky na vitální místa, tak je to jiná a dá se to ukecat, protože je pak evidentní úmysl nezabít.
Navíc tím nepoškozuješ a nedáváš páku na naši komunitu ohledně pacifistických láskorádů, kteří sou u moci a neznají realitu, protože se do většiny problémových míst podívají maximálne přez okno svého zabezpečeného vozu a to jen díky oficiální návštěvě...
Jinýmy slovy pokud budeš vést seky na kote (zápěstí) tak jej neohrozíš na životě a to že bude mít poškození šlach a nebude už nejspíš schopen používat ruce k práci nemusíš řešit. Romové stejně nepracují a ti co ano, tak z velké části neůtočí... takže ta invalidita bude konečně pravdivá a né jen na papíře.
Živit toho drbana bude stát tak jako předtím.
Další věc je že tasení do funkční polohy je podstatně rychlejší než u střelné/palné zbraně a na krátkou vzdálenost což se většina těchto situací odehrává je to ideální zbraň. Pokud si totiš rychlej, tak stačí povysunout a to že má najednou drban pěst na 2 půlky a nebo přeseklá zápěstí je dílem mžiku - stejná technika jako při blokaci hanbo a nebo teleskopem...
nicméně teleskop si chci také zase pořídit pro jeho skladnost
 ), víme, jak to u nás chodí....
 ), víme, jak to u nás chodí....
 [/quote]
[/quote]Nejspíš mám úplně ten stejný teleskop. Před tím, než ho chci složit tak opravdu pomůže, tak jak se doporučuje špičkou lehce poklepat o něco tvrdyho a pak až ho složit.[/quote]30-06 Springfield píše:Teleskop jsem na těch styčnejch plochách mazal molykou(citlivě), protože hned první od vyhlášený český firmy jsem rozložil švihem, kousl se a nešel složit.Byl to ten typ co u něj uváděj jak je kalenej,což má tu výhodu, že se nemuže ohnout.Tak jsem s nim práskl silou kolmo na zem aby se složil..a vohnul se
 .A nejsem sám, kolega z práce dopadl stejně-takže vozí v kufru auta železnou tyčku
 .A nejsem sám, kolega z práce dopadl stejně-takže vozí v kufru auta železnou tyčku  .
 . ,na obranu minimálně21 ,asi máš malý kapsy ale 21´ se do kapsy vejde já mám v kapse tu 23palcovou verzi a čouhaj asi 3-4cm a to jeje hodně málo
 ,na obranu minimálně21 ,asi máš malý kapsy ale 21´ se do kapsy vejde já mám v kapse tu 23palcovou verzi a čouhaj asi 3-4cm a to jeje hodně málo