Díky ti převelice.Warthog píše:Měl by tam být 3/32" stejně jako u Bushnellu a Leupoldu.
 Imbus byl určitě u puškohledu, ale nemůžu ho zkrátka najít a ty co mám nesedí.
 Imbus byl určitě u puškohledu, ale nemůžu ho zkrátka najít a ty co mám nesedí.Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Díky ti převelice.Warthog píše:Měl by tam být 3/32" stejně jako u Bushnellu a Leupoldu.
 Imbus byl určitě u puškohledu, ale nemůžu ho zkrátka najít a ty co mám nesedí.
 Imbus byl určitě u puškohledu, ale nemůžu ho zkrátka najít a ty co mám nesedí. Mám Sightron S3 16x42 zatím jen krátký čas, proto nechci moc hodnotit a nemám ani odpovídající srovnání, ale jas (menší výstupní pupila), rozlišení a kontrast se zdají být i při zhoršených světelných podmínkách na velmi dobré úrovni. Přemožitele najdete jen stěží, v USA má ovšem velkou konkurenci v podobě levnějšího SWFA SS 16x42. Pokud bych si mohl vymrčovat, uvítal bych uzamykání komínků a možná o vlas menší dodávanou krytku objektivu, i když... už je stejně nepoužívám.
 Mám Sightron S3 16x42 zatím jen krátký čas, proto nechci moc hodnotit a nemám ani odpovídající srovnání, ale jas (menší výstupní pupila), rozlišení a kontrast se zdají být i při zhoršených světelných podmínkách na velmi dobré úrovni. Přemožitele najdete jen stěží, v USA má ovšem velkou konkurenci v podobě levnějšího SWFA SS 16x42. Pokud bych si mohl vymrčovat, uvítal bych uzamykání komínků a možná o vlas menší dodávanou krytku objektivu, i když... už je stejně nepoužívám.   Mechanika výborná.
 Mechanika výborná.

Kurz je dvacetjedna korun zaokrouhleno. Pořád mi to vychází míň, ale rozdíl je při ceně puškohledu více méně zanedbaletný.
 Kurz je dvacetjedna korun zaokrouhleno. Pořád mi to vychází míň, ale rozdíl je při ceně puškohledu více méně zanedbaletný.  .Obraz u SS je úplne ostrý a to až do krajov.Kríž je typu ako na Delte Titánium 4-16,42.Komínky idú o niečo tahšie ako na Sightronu,klikanie je presné.Zorné pole je večšie.
  .Obraz u SS je úplne ostrý a to až do krajov.Kríž je typu ako na Delte Titánium 4-16,42.Komínky idú o niečo tahšie ako na Sightronu,klikanie je presné.Zorné pole je večšie.