na stránky jsem sice samozřejmě koukal, ale má znalost angliny není na takové úrovni, abych si přečetl co tam píšoudeef píše:Vzhled - ihned po vybalení z krabice mě uchvátila, ale protože je to otázkou vkusu každého soudruha, tak někomu se pro změnu líbit nemusí. Daystate na svých stránkách uvádí, že se jedná o "retro", nevím co je tím konkrétně myšleno u tohoto modelu
 . ale pokud vím, tak retro model by měl být " huntsman midas "- limitovaná edice 400ks. zlatá kartuše, zlatá spoušť, zlatá natahovací páka- nevydržel jsem to, a včera jsem ji objednal
 . ale pokud vím, tak retro model by měl být " huntsman midas "- limitovaná edice 400ks. zlatá kartuše, zlatá spoušť, zlatá natahovací páka- nevydržel jsem to, a včera jsem ji objednal  

Já jsem to nějak věděl už v té Anglii, že neodoláš...
 Já jsem to nějak věděl už v té Anglii, že neodoláš... , tak si ji asi vyzvednu až na té Evropě.
 , tak si ji asi vyzvednu až na té Evropě.

. Tiše závidím
. Tiše závidím  . Jde o to, že bylo vyrobených pouze 400ks a když ty budeš dědek, tak to bude mít pěknou hodnotu. I když u tebe je to už za chvilku
. Jde o to, že bylo vyrobených pouze 400ks a když ty budeš dědek, tak to bude mít pěknou hodnotu. I když u tebe je to už za chvilku   .
.