Ano, súhlasím.Oňarb píše:Porovnavat TAU300 a puskou, ktora je na trhu *XY rokov je dost divne. Aj ten skvost EV2 sa k svojej verzii musel nejako dopracoval.
Lenže porovnávať začali práve majitelia TAUky...

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Ano, súhlasím.Oňarb píše:Porovnavat TAU300 a puskou, ktora je na trhu *XY rokov je dost divne. Aj ten skvost EV2 sa k svojej verzii musel nejako dopracoval.

chces porovnavat tercovou zbran s matadorem, pak porovnavas a chces porovnavat nastrel na 80m ve vetru a ve stoje, pak tu placnes nepodlozenou kravinu stylu tau je lepsi jak evo...zatim si to nijak nedokazal upozornuju ani nikdo jiny, pak nemas vubec potuchy jake strelivo se pouziva a korunu tomu nasadis ze si upnes puskohled jak totalni ing....a to tu vse obhajujes pate pres devate.....radim ti dobre prestan hulit to svinstvo
 chces porovnavat tercovou zbran s matadorem, pak porovnavas a chces porovnavat nastrel na 80m ve vetru a ve stoje, pak tu placnes nepodlozenou kravinu stylu tau je lepsi jak evo...zatim si to nijak nedokazal upozornuju ani nikdo jiny, pak nemas vubec potuchy jake strelivo se pouziva a korunu tomu nasadis ze si upnes puskohled jak totalni ing....a to tu vse obhajujes pate pres devate.....radim ti dobre prestan hulit to svinstvo  

pomooooc volejte mi zachranku
  pomooooc volejte mi zachranku   

BTW: Pozerám že niekomu došli "argumenty" a svoje príspevky vymazal. Je to škoda lebo som si tie posledné nestihol prečítať a vyzerá že stáli fakt za to. Normálne sa cítim byť ukrátený...ALKAJ píše:Keď už dávaš sem nástrel tak by som poprosil nástrel 5 rán na 50m. Tých 30m nie je (pre FTčkára) zaujímavých - podobný výsledok by nemal byť žiaden problém ani pre CZ200. Dokonca na 30m niekedy nevidno rozdiel medzi JSB (ako etalónom kvality) a menej kvalitným strelivom. Na 50m je to už niečo iné...