Jakého by jste si vybrali Glocka?
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Čekal jsem ty reakce, zdá se, že svět je ještě aspoň v něčem v pořádku...
		Re: Jakého by jste si vybrali Glocka?
Vzhledem k tomu že vážím něco málo přes 50kg jsem se rozhodl pro G 21. Zpětný ráz mi připadá příjemnější než 9mm luger a úchop mi nedělá problém ani když mám malou ruku. Jen mám problém se skrytým nošením   (pokud jsem na lehko nosím cz 50)
   (pokud jsem na lehko nosím cz 50)
 (pokud jsem na lehko nosím cz 50)
   (pokud jsem na lehko nosím cz 50)Vzduchovka vz.47; TAU 6; GLOCK 21; CZ 50; NORINCO JW 21
Měl jsem Glocka 17 2.generace,ten byl nejkvalitnější,další byl opět G 17 3.generace,ten již byl horší a nakonec G 19,ten měl opravdu nastříleno,když jsem jej kupoval,do 500set ran.Po vyčištění hlavně,dokonale,byl opravdu vypadaný vývrt,kdy se v něm i drát zastavoval.Takže vždy když jsem si chtěl slušně zastřílet,a spravit si sebevědomí,tak jsem vytáhl starou CZ 75,takže na Glocky se dívám pouze s úsměvem.Tož tedy tak.
Dost dobře nechápu smysl.........až bude dělat anketu fanda klonů 1911 nebo třeba Berret tak zase všichni Glockaři dají na revanš opět poslední možnost 41% žádnou    ..........nic ve zlém jenom můj názor na žabomyší spory
 ..........nic ve zlém jenom můj názor na žabomyší spory
 ..........nic ve zlém jenom můj názor na žabomyší spory
 ..........nic ve zlém jenom můj názor na žabomyší sporyNEVER RUN AWAY FROM SNIPER, YOU WILL ONLY DIE TIRED
Tak, já třeba Mlokař nejsem a dal jsem 17ctku... protože se mi s ní střílí nejlíp, když přijdu k nějakému Mlokařovi.
Glock 43, HK USP, CZ 27, 45, 50, 52, 75B, 44/81, 82, Derringer GG .45+9mm, 
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
			SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
Ty jsi ta vyjímka potvrzující pravidlo....  

NEVER RUN AWAY FROM SNIPER, YOU WILL ONLY DIE TIRED
Jednoznačně model 21, je velkej a pořádná chlapská osvědčená ráže 

CZ 550 Predator .308 Win, CZ 858 Tactical 7.62x39, Smith&Wesson 629 .44 Magnum, CZ 75 SP-01 Shadow Orange 2012 9mm Luger, Glock 21 .45 ACP, Uberti Colt Burges 1883 44-40Win, Smith&Wesson 66 .357 Magnum.
Žádného (plast nemusím a navíc po zkoušení mlocků na střelnici se mi zdál strašně ošklivý sen, kdy se mi mlock zasekl při zoufalém pokusu o obranu s raněnou a oslabenou rukou, padouch mě střelil do xichtu, přišl blíž a ještě mi do něj plivnul, no a pak prohlásil, že mlock je v pořádku a já si za to můžu sám, protož mám holčičí nemoc... brr... ještě teď se třesu, když si na to vzpomenu)
Zajímavý důvod........teď už tady chybí jenom kletba a alergie na plast a je to komplet...... 

NEVER RUN AWAY FROM SNIPER, YOU WILL ONLY DIE TIRED
			- 
				sabbath1981
žádného, protože když si vybírám zbraň kterou si koupím, je pro mě důležitý: aby to bylo dobře udělaný, aby to bylo spolehlivý, aby to bylo z pořádnýho materiálu a aby se mi to LÍBILO, a Glock podle mě nesplňuje ani jedno, dokonce jsem viděl 2, slovy dvě závady na cca 30 vystřílených nábojů, ale je to jenom můj názor a komu se líbí ať si ho koupí, já si ale radši koupím ještě jednoho Rugera
Dvě závady na 30 ran ti vyrobím s libovolnou zbraní. Co tam máš dál? 

Lidská práva zasluhují nejvyšší ochranu!
http://www.a-human-right.com/
			http://www.a-human-right.com/
Sabath: Ruger je určitě dobrej, ale v revolverech, jeho pistole moc nemusím. Co se týče selhání, hodně hraje roli úchop a držení zbraně. Stačí když to někdo drží jako prase kost a selhače máš hned. Sám jsem to viděl na mé zbrani, když jsem jí půjčil mladé sousedce. 

CZ 550 Predator .308 Win, CZ 858 Tactical 7.62x39, Smith&Wesson 629 .44 Magnum, CZ 75 SP-01 Shadow Orange 2012 9mm Luger, Glock 21 .45 ACP, Uberti Colt Burges 1883 44-40Win, Smith&Wesson 66 .357 Magnum.
			- 
				Red arrows
Svýho času jsem lezl na střelnici.Viděl jsem tam prvního Glocka s hrdým majitelem.Do pokusu o druhou ránu, protože to už byl Glock v neprovozuschopném stavu a dědek na střelnici povídá "zase.." protože to už byl několikátej případ a dycky za to mohlo podle něj stejný "péro".Tehdy jsme to zanalyzovali došli k závěru(na základě toho co jsme o nich četli jak jsou bezporuchový) že k nám možná posílají pondělní a popřestávkovou produkci-což se poslední dobou děje u leckterýho zboží v čechách obecně(právě dožírám sejra kterej ač od stejnýho sejrotvůrce pod stejnym názvem zakoupen v zemi Nibelungů nechutná stejně...a byl levnější  ).
 ).
Takže bych to raději neposuzoval podle toho co se koupí tady
			 ).
 ).Takže bych to raději neposuzoval podle toho co se koupí tady