Ne.stanfu píše:Aha , to jsem rád že mi to někdo osvětlil .A proto poskytovatel poskytl stejnou plovoucí ip adresu čtyřem lidem z knifu...
A pokud chceš používat ironický tón, něco si o tématu, které chceš ironizovat laskavě nastuduj.
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Ne.stanfu píše:Aha , to jsem rád že mi to někdo osvětlil .A proto poskytovatel poskytl stejnou plovoucí ip adresu čtyřem lidem z knifu...

Taky více,to si můžeš být jistýKubajzz píše:To by mě zajímalo, kolik lidí se z jedné IP hlásí na knife...
 ..... "záložní nicky" a emailové adresy pro ANONYMNÍ urážení atd.....vždy samozřejmě v reakci na veřejnou hádku na jakémkoliv vlákně,nebo "nevhodný" příspěvek.... Své by o tom mohlo napsat více uživatelů,ne jen já.....  Jinak tahle "čtryřka" - jistě to na ně nějak šikovně někdo narafičil,nebo tak něco
 ..... "záložní nicky" a emailové adresy pro ANONYMNÍ urážení atd.....vždy samozřejmě v reakci na veřejnou hádku na jakémkoliv vlákně,nebo "nevhodný" příspěvek.... Své by o tom mohlo napsat více uživatelů,ne jen já.....  Jinak tahle "čtryřka" - jistě to na ně nějak šikovně někdo narafičil,nebo tak něco  ......nebo ta souhra náhod
  ......nebo ta souhra náhod  Koukám,že jsem si dělal starost,že "největší kripl" jsem já,zbytečně......jsou lidé,co mě hravě strčí do kapsy - Je snadno ověřitelné,že na všech třech forech mám jeden nick a všude stejný - neschovávám se,jako anonymní připokakánci
  Koukám,že jsem si dělal starost,že "největší kripl" jsem já,zbytečně......jsou lidé,co mě hravě strčí do kapsy - Je snadno ověřitelné,že na všech třech forech mám jeden nick a všude stejný - neschovávám se,jako anonymní připokakánci  Edit: a intikánští podvodníci,co mají ještě tu drzost jiným o morálce kázat
 Edit: a intikánští podvodníci,co mají ještě tu drzost jiným o morálce kázat 
 ) pošlete mi tam PM a já vám odpovím ze svého účtu, což dokáže, že tady teď píše Gweck. To, jestli jsem já jen jedna osoba nebo jsem vůdčí osoba komplotu s virtuálními alter ego nechám na vaši fantasii, ale kdo má trochu rozumu snad pochopí, že ani já ani Mat by nikdy svůj pečlivě opatřovaný nick nikdy a nikomu vědomě nesvěřili. Tím bude vyloučen Mat z galerie mých převtělení a ti ostatní mi holt zbydou na krku, nevím jak je vyloučit, no snad toho moc nesežerou a nevypijou.
 ) pošlete mi tam PM a já vám odpovím ze svého účtu, což dokáže, že tady teď píše Gweck. To, jestli jsem já jen jedna osoba nebo jsem vůdčí osoba komplotu s virtuálními alter ego nechám na vaši fantasii, ale kdo má trochu rozumu snad pochopí, že ani já ani Mat by nikdy svůj pečlivě opatřovaný nick nikdy a nikomu vědomě nesvěřili. Tím bude vyloučen Mat z galerie mých převtělení a ti ostatní mi holt zbydou na krku, nevím jak je vyloučit, no snad toho moc nesežerou a nevypijou.
a chodí si občas půjčit i strouhanku?edelweiss píše:To-samurai
Nestor je u nás v domě a sem tam mi bere wif(taky zneužívá moji schránku, když se mu nechce na poštu)i, jinak jestli se nepletu registrován u vás nejsem, účet jsem zrušil bez jediného příspěvku, takže i kdybych si založil nový účet u vás třeba jako háre-krišna tak nenaplním duplicitu nicků ,-)

) že se tam budou presentovat nožíři.Jedete tam někdo?
 ) že se tam budou presentovat nožíři.Jedete tam někdo?