Vzniklo doma ...
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
toho už je kus 

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
			- 
				Red arrows
Re: Vzniklo doma ...
Krásný...sice trochu malý ale hezký 

Tak dám taky jeden k dobru, kamarád mi dal vyžíhanej ohnutej pilník se slovy dou z toho dělat dobrý nože, ale je ohlej  

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Jedna kapsa prázdná, druhá vysypaná :)
			- 
				Bullterier5
Pilníkáče jsou fajn.Jak jsi to zpětně zakalil? A popustil? To je docela u pilníku věda....
No já mam docela výhodu v tom že máme v práci nejlepšího kováře na světě  Tímto mu posílám velikej dík za všechny hovadiny se ktrejma ho otravuju
 Tímto mu posílám velikej dík za všechny hovadiny se ktrejma ho otravuju   jj popustit a zakalit. A propo. natíráte někdo něčim ty pertinaxové střenky mam na mysli něco jako se třeba napouštěji pažby?
  jj popustit a zakalit. A propo. natíráte někdo něčim ty pertinaxové střenky mam na mysli něco jako se třeba napouštěji pažby?
 Tímto mu posílám velikej dík za všechny hovadiny se ktrejma ho otravuju
 Tímto mu posílám velikej dík za všechny hovadiny se ktrejma ho otravuju   jj popustit a zakalit. A propo. natíráte někdo něčim ty pertinaxové střenky mam na mysli něco jako se třeba napouštěji pažby?
  jj popustit a zakalit. A propo. natíráte někdo něčim ty pertinaxové střenky mam na mysli něco jako se třeba napouštěji pažby?Jedna kapsa prázdná, druhá vysypaná :)
			- 
				Bullterier5
Ty střenky vyhlaď jemným,nejlíp vodním šmirglem(broušení pod vodou nesmrdí  ) a buď nech jak je,ochmatá se to,nebo to přejeď na tvrdým hadráku s pastou na leštičce.Víc netřeba.Načinčané nožíky s vysokým leskem jsou pro šlechtu,takže jestli nemáš v garáži alespoň Porsche-tak se na to vyprdni
 ) a buď nech jak je,ochmatá se to,nebo to přejeď na tvrdým hadráku s pastou na leštičce.Víc netřeba.Načinčané nožíky s vysokým leskem jsou pro šlechtu,takže jestli nemáš v garáži alespoň Porsche-tak se na to vyprdni 
			 ) a buď nech jak je,ochmatá se to,nebo to přejeď na tvrdým hadráku s pastou na leštičce.Víc netřeba.Načinčané nožíky s vysokým leskem jsou pro šlechtu,takže jestli nemáš v garáži alespoň Porsche-tak se na to vyprdni
me bylo porazeno pokud jepertinax stale takzvane chlupaty po brouseni tak natrit vterinovym lepidlem a pak prejed 400vkou
Prosport .22-Delta Titanium 4-16x42...u ceho jsem zacinal u toho koncim
			- 
				Bullterier5
Pokud je Pertinax "stále chlupatý" je nejlepší jej opálit nad plynovým sporákem.Vteřinka a je to 

Dík za radu, já to mam vyhlazenbý dobře. Jen sem chtěl vědět jestli se to něčim dělá, aby to třeba nesálo vodu a podobně.
Jedna kapsa prázdná, druhá vysypaná :)
pertinax vodu nesaj.jde utrit dobre
			- 
				Bullterier5
Pertinax,Kartit,Textit,jsou nezničitelné materiály,složené z různých struktur spojených fenolformaldehydovou pryskyřicí.Primárně jsou to elektroizolanty,nenasákavé,vodovzdorné a vodoodpudivé,téměř nehořlavé.Pro materiálovou stálost našly oblibu u nožířů-hlavně u nožů Servájvlových.Při broušení nasucho pekelně smrdí,u řezání taky.Mám vlastní vychytávku,při strojním broušení napěním v kyblíku saponát a broušenou rukojetí "nabírám" tu pěnu a brousím.Bruska pěnu odfoukne,takže vidím co dělám,ale prach se do pěny absorbuje,taktéž smrad.Zkuste,uvidíte,funguje to.
tak ted jsem dodelal dalsi nuz a rucky z pertinaxu.je hladky jak prdelka ale chce to uvest aspon do 400 lepe jeste do 600brusnyho papiru  pod vodou.jak to dam zakalit dam foto
Můžeš jít i opačnou cestou, a textit lehce opískovat. Bude to příjemné na omak. S broušením platí, voda a nebude to smrdět. Jinak na pásovce nízké otáčky, a hrubovat. Finále jde dobře pilníkem, smirkem.
Udějte co můžete, s tím co máte, tam kde jste. T. Roosevelt