Když se daří tak se daří. Pak jsem musel poslouchat půl hodiny její kecy

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

Ještě , že u nás nic takového nehrozísuter píše:Len male upozornenie. Nedoporucujem sa len tak prechadzat po poliach a medziach. Hlavne zo vzduchovkou ktora vyzera ako ako dospela flinta. Moze sa stat ze vas zaberie fotopast a mate problem.
 Ale po veřejnosti se zbrání opravdu chodit nedoporučuji. Chodil jsem střílet do takového malého hájku a hned se o mě druhý den povídalo , že střílím do oken
 Ale po veřejnosti se zbrání opravdu chodit nedoporučuji. Chodil jsem střílet do takového malého hájku a hned se o mě druhý den povídalo , že střílím do oken   

ok
 ok  mlask, teď mě, říká druhej
  mlask, teď mě, říká druhej  ukaž já říká první : takový divný mlask spíš dššš
 ukaž já říká první : takový divný mlask spíš dššš  
   , trefil ho do prstů a už jel, hodinu mu doktoři seškrabávali modelínu s kostí prstů na ruce, průser jako kráva, škola, policajti atd...SLAVIA 631 DE LUXE samo 4,5 modelína
 , trefil ho do prstů a už jel, hodinu mu doktoři seškrabávali modelínu s kostí prstů na ruce, průser jako kráva, škola, policajti atd...SLAVIA 631 DE LUXE samo 4,5 modelína  

range 3-4m
 range 3-4m  

to  nas. viď
 to  nas. viď 
 chlápek kouká nahoru pak na holuba a de dál, kroutí hlavou
 chlápek kouká nahoru pak na holuba a de dál, kroutí hlavou  /ten chlápek/ holub je KO...za chvíli se na ulici objeví soused s igelitkou a holuba sebere
 /ten chlápek/ holub je KO...za chvíli se na ulici objeví soused s igelitkou a holuba sebere  tak je to správné,  tak to ma byť
 tak je to správné,  tak to ma byť