..No tož jsem se dal do čtení tohoto vlákna pěkně od začátku..
 ..No tož jsem se dal do čtení tohoto vlákna pěkně od začátku..Jsem asi v půlce a všechny varianty jsou zatím se zásahem do pažby..,ale donutilo mě to přemýšlet a hledat jiný způsob upgradu na plnění z kyvet,nebo hasičáku..
Nějaký delší a štíhlejší zásobník na co2...Prolustroval jsem pár firem zabývajících se hydraulikou a našel zajímavé silnostěné trubky,které v pohodě zvládnou tlak co-čka.Dopoledne mi to nedalo a do jedné fy jsem zajel a vysvětlil o co mi jde..Prý není problém uříznout kolik chci a osadit přechodkou,nebo čímkoli jiným
 ..Byla doba oběda,tak jsem nechtěl moc otravovat a k přesným mírám jsme se nedostali..Ale třeba trubka 38mm průměr,síla stěny 3mm by v délce 50cm byla dostačující,ne?
 ..Byla doba oběda,tak jsem nechtěl moc otravovat a k přesným mírám jsme se nedostali..Ale třeba trubka 38mm průměr,síla stěny 3mm by v délce 50cm byla dostačující,ne?  A vypadalo by to i pěkně...možná?Jen by to asi bylo dost těžký...
 A vypadalo by to i pěkně...možná?Jen by to asi bylo dost těžký...Třeba někdo tohle dál na vláknu rozvinul a ještě jsem k tomu nedošel a teď to vypadá jako bych objevil Ameriku

....v tom případě se omlouvám za již vyřčené
 ....v tom případě se omlouvám za již vyřčené 

Tisíceré díky
 Tisíceré díky  ...když není možnost ozkoušet,tak nezbývá než čekat na info jestli někdo potvrdí,jak to vlastně je..Jinak,ač nerad budu muset řezat do pažby...
 ...když není možnost ozkoušet,tak nezbývá než čekat na info jestli někdo potvrdí,jak to vlastně je..Jinak,ač nerad budu muset řezat do pažby...