Asi před týdnem jsem dělal první větší test, bohužel nemám žádná hradla, takže přesné údaje jsem nezjistil - každopádně výkon má určitě větší, ne-li dvojnásobný. Na hračku za 2 500,-CZK je to skvělé. Na dvě bomby dám tak 40 ran (které za to stojí), ale nenastřílím toho příliš moc, takže tohle řešení zatím stačí. Pravda, že ,,mrtvého materiálu,, tedy bombiček je škoda ale co se dá dělat, tak do šrotu.
 Asi před týdnem jsem dělal první větší test, bohužel nemám žádná hradla, takže přesné údaje jsem nezjistil - každopádně výkon má určitě větší, ne-li dvojnásobný. Na hračku za 2 500,-CZK je to skvělé. Na dvě bomby dám tak 40 ran (které za to stojí), ale nenastřílím toho příliš moc, takže tohle řešení zatím stačí. Pravda, že ,,mrtvého materiálu,, tedy bombiček je škoda ale co se dá dělat, tak do šrotu.Úpravy jsem provedl víceméně zde zmíněné, a myslím, že už to tak i nechám, nikde to neuchází, neprofukuje, akorát potřebuji nový O-kroužek na tyčku závěru. Průchody zvětšeny tak na... 4mm - dle možností, pružina podložena tak o 2,5mm. Jako těsnění mezi zásobníkem CO2 a cestou dále mám hadičku.
Ještě jednu věc bych zmínil, možná to někoho pobaví, ale jelikož bylo předminulý týden na střelbu hezky, ALE zase takové teplo nebylo - musel jsem si vypomoci. Stačí vzít fén na vlasy, pofoukat zásobník s CO2 tak 30 sekund až tak 1 minutu(max.) a je vystaráno, není třeba to ani přehánět. Protože střílím ze sklepa kde je chladněji bylo to lepší. Prostě se tím eliminuje problém s nízkým tlakem při nízké teplotě. (samozřejmě nemožné použít v terénu ale pro moje účely bezchybné).
Jak jsem už napsal, nemám čím měřit, nicméně výstřel z QB je takové prásknutí jako páskem a na 30m jsem prostřeloval prkno o tloušťce 15 mm (Exact Heavy, 1175 g). Potom nějaké terče, ale musím doladit puškohled... Mám tam pouze 4x20, který byl momentálně volný. Jak bude možné, přidám ještě fotky... Ale v zásadě klasika QB 78 Deluxe a trubičkou 4x20...

. Nicméně co se týče zásahů, já jsem spokojen - nejčastěji střílím na plechovky, nebo nějaké malé obaly od různých šamponů apod. a to je velká zábava.
 . Nicméně co se týče zásahů, já jsem spokojen - nejčastěji střílím na plechovky, nebo nějaké malé obaly od různých šamponů apod. a to je velká zábava.

)
 )
 honda:
 honda:   

.
.