je to jedna a ta samá krasavice v jiném obleku
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 . Zdá se mi to nebo je ta hlaveň na obrázku 1 delší?
. Zdá se mi to nebo je ta hlaveň na obrázku 1 delší? ?
? .
.

.
. Těžká hlaveň se zase bude chovat jinak. Po zkrácení hlavně a použití  teleskopické pažby, která je o poznání lehčí se vše vyladilo k mé spokojenosti. Moje AR-15 není díky tenké hlavni primárně určená jako odstřelovačka, ale trefí dobře.  Hlaveň se zahřeje tak po cca 30 výstřelech a pak jsou zásahy nahoru od cca 5cm a tak s tím musím počítat. Při zvětšení 16x je tetelení vzduchu v puškohledu dost znát.Bull hlaveň by byla super, ale výrobce mojí AR-15 je nedává
  Těžká hlaveň se zase bude chovat jinak. Po zkrácení hlavně a použití  teleskopické pažby, která je o poznání lehčí se vše vyladilo k mé spokojenosti. Moje AR-15 není díky tenké hlavni primárně určená jako odstřelovačka, ale trefí dobře.  Hlaveň se zahřeje tak po cca 30 výstřelech a pak jsou zásahy nahoru od cca 5cm a tak s tím musím počítat. Při zvětšení 16x je tetelení vzduchu v puškohledu dost znát.Bull hlaveň by byla super, ale výrobce mojí AR-15 je nedává  Používá gas blok  do kterého se nevejde a měnit výrobu jen pro mne by bylo dost drahé. Kanilování je důležité hlavně pro odvod tepla ne ani tak pro zpevnění, ale je fakt, že to funguje pro oboje.
   Používá gas blok  do kterého se nevejde a měnit výrobu jen pro mne by bylo dost drahé. Kanilování je důležité hlavně pro odvod tepla ne ani tak pro zpevnění, ale je fakt, že to funguje pro oboje.  

tedy žlábkovaní to je můj překlep
 tedy žlábkovaní to je můj překlep 
 Prostě váha a tuhost konstrukce si nesedla dohromady  s velkou pažbou a tím se vlnila ceká zbraň a zhoršila se její přesnost. U mojí pušky na Benchrest jsem třeba přidával do pažby 2x 250g olova a po přidání druhé zátěže začla puška kmitat úplně špatně a tak jsem homen 250g olova dával ven a vracel špalíček dřeva pro původní hmotnost. Hlaveň střílí a pažba trefuje. Každá změna doplňků a váhy změní také přesnost zbraně a záleží zda k dobrému nebo špatnému
  Prostě váha a tuhost konstrukce si nesedla dohromady  s velkou pažbou a tím se vlnila ceká zbraň a zhoršila se její přesnost. U mojí pušky na Benchrest jsem třeba přidával do pažby 2x 250g olova a po přidání druhé zátěže začla puška kmitat úplně špatně a tak jsem homen 250g olova dával ven a vracel špalíček dřeva pro původní hmotnost. Hlaveň střílí a pažba trefuje. Každá změna doplňků a váhy změní také přesnost zbraně a záleží zda k dobrému nebo špatnému  Nemohu tedy všeobecně říci zda by vám ta pažba udělala problém na jiné zbrani. Jen je to drahé testování
 Nemohu tedy všeobecně říci zda by vám ta pažba udělala problém na jiné zbrani. Jen je to drahé testování 
 ) nevím zda i u kulovnice si musí hlaveń sednout? A jelikož jsem to střílel "BUM"...cca 5 vteřin pomlka a zase "BUM" tak se dost hřála hlaveň je možné, že se mi díky tomu posouvá bod zásahu? Viz terč číslo 1 první 4 rány v desítce a dotýkají se další se posouvají na třetí hodinu a dolů?
) nevím zda i u kulovnice si musí hlaveń sednout? A jelikož jsem to střílel "BUM"...cca 5 vteřin pomlka a zase "BUM" tak se dost hřála hlaveň je možné, že se mi díky tomu posouvá bod zásahu? Viz terč číslo 1 první 4 rány v desítce a dotýkají se další se posouvají na třetí hodinu a dolů?