Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

...jakou to ma ustovku? tipuju kolem 100-120m/s? Ale soustrel paradni !
 ...jakou to ma ustovku? tipuju kolem 100-120m/s? Ale soustrel paradni ! ja mam o nej strach i kdyz je na hlavni ta diabolka tam nema moc mista a na twinmastra taky nejde nejak dobre pridelat
   ja mam o nej strach i kdyz je na hlavni ta diabolka tam nema moc mista a na twinmastra taky nejde nejak dobre pridelat  le to trochu loterie.
  le to trochu loterie. bracha tam ma loguna s16 taky bude sranda. Vim ze to sem nepatri , tuto nedeli sem poprve strilel z umarex 850 ( nevim presne pojistka vzadu,bolt action) to je fakt parodie na pusku ma to bliz k hrackarne nema srovnani s pusky jako hw 80,hw97 nebo prosport ....
  bracha tam ma loguna s16 taky bude sranda. Vim ze to sem nepatri , tuto nedeli sem poprve strilel z umarex 850 ( nevim presne pojistka vzadu,bolt action) to je fakt parodie na pusku ma to bliz k hrackarne nema srovnani s pusky jako hw 80,hw97 nebo prosport .... ten pokles je fakt brutalni . Ale ten tvuj soustrel, je paradni......asi zacnu premyslet o nejake 6,35
 ten pokles je fakt brutalni . Ale ten tvuj soustrel, je paradni......asi zacnu premyslet o nejake 6,35    

....samo ze ne na terce
 ....samo ze ne na terce