Flobert TOZ 17-01
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
U naprosté většiny palných zbraní, a tím spíš u těch starších je dobrým zvykem že to jde běžným způsobem odmáčknout.  tak by mě ani snad nenapadlo že to nepude.
problémy jsou v podstatě hlavně u samonabíječek se skrytým úderníkem a pak vzduchovky
		problémy jsou v podstatě hlavně u samonabíječek se skrytým úderníkem a pak vzduchovky
Nejde!Prostě NNe
			- DrobasMirek
Re: Flobert TOZ 17-01
a kde, že se to dá objednat za dobrý peníz?
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
			Drulov 70 .22 Flobert
- DrobasMirek
asi do ní pujdu, vypadá to jako dobrá hračka, bohužel neni skladem
Vzdyt je u ni napsano on order,zkousel jsi ji dat do kose?Taky do ni pujdu po zime.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
			Drulov 70 .22 Flobert
No ve mě tento obchod moc důvěry nebudí! Mluví se tam /píše/ nějakou divnou češtinou a navíc kdo půjde lovit se zbraní o výkonu 7,5J?
			- DrobasMirek
duffioso píše:Vzdyt je u ni napsano on order,zkousel jsi ji dat do kose?Taky do ni pujdu po zime.
on order = nejsou, ale máme je objednané.. leda by nevěděli co to znamená
 do košíku ti to dá každej eshop, ale pak ti přijde mail, že to neni
 do košíku ti to dá každej eshop, ale pak ti přijde mail, že to neniRe: Flobert TOZ 17-01
Jo mas pravdu,jsem trubec je to na objednavku,ale slysel jsem ze jsou docela pruzny.
Ad divna cestina,je to slovenska firma a tak neni divu,ze se tu a tam nejaka chyba vyskytne.
To o tech profesionalnich lovcich plati o puvodni pusce,proste jen prevzali popis originalni dvaadvacitky odjinud.
Ad divna cestina,je to slovenska firma a tak neni divu,ze se tu a tam nejaka chyba vyskytne.
To o tech profesionalnich lovcich plati o puvodni pusce,proste jen prevzali popis originalni dvaadvacitky odjinud.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
			Drulov 70 .22 Flobert
Zdravím všechny.
Tak včera konečně dorazil nový mazlíček ze slovenska. V pondělí obědnáno a ve čtvrtek doručeno. Jen taková maličkost nevracela se mi spoušť.  Tak jsem to rozebral a ty plechy co jí drží jsem trošku rozehnul. A ted vše maká jak má. Nepochopil jsem proč k tomu dodávají zásobník,když je strašný problém tam dostat dva náboje. Je lepší nabíjet ručně do komory. Jinak už jsem pustil pár ran. A jaké bylo moje překvapení když ani jedna střela se neodrazila.Vše zůstalo poměrně slušně zavrtané ve dřevě.  Zatím jsem nad míru spokojen.
  nevracela se mi spoušť.  Tak jsem to rozebral a ty plechy co jí drží jsem trošku rozehnul. A ted vše maká jak má. Nepochopil jsem proč k tomu dodávají zásobník,když je strašný problém tam dostat dva náboje. Je lepší nabíjet ručně do komory. Jinak už jsem pustil pár ran. A jaké bylo moje překvapení když ani jedna střela se neodrazila.Vše zůstalo poměrně slušně zavrtané ve dřevě.  Zatím jsem nad míru spokojen.
Tak včera konečně dorazil nový mazlíček ze slovenska. V pondělí obědnáno a ve čtvrtek doručeno. Jen taková maličkost
 nevracela se mi spoušť.  Tak jsem to rozebral a ty plechy co jí drží jsem trošku rozehnul. A ted vše maká jak má. Nepochopil jsem proč k tomu dodávají zásobník,když je strašný problém tam dostat dva náboje. Je lepší nabíjet ručně do komory. Jinak už jsem pustil pár ran. A jaké bylo moje překvapení když ani jedna střela se neodrazila.Vše zůstalo poměrně slušně zavrtané ve dřevě.  Zatím jsem nad míru spokojen.
  nevracela se mi spoušť.  Tak jsem to rozebral a ty plechy co jí drží jsem trošku rozehnul. A ted vše maká jak má. Nepochopil jsem proč k tomu dodávají zásobník,když je strašný problém tam dostat dva náboje. Je lepší nabíjet ručně do komory. Jinak už jsem pustil pár ran. A jaké bylo moje překvapení když ani jedna střela se neodrazila.Vše zůstalo poměrně slušně zavrtané ve dřevě.  Zatím jsem nad míru spokojen.CZ 200S 4,5mm  Accushot 8-32 x 56S WAT  Mil-Dot
Gamo HUNTER 440 Theoben Gas Rams 4,5mm Strike 3-9 x 50E
Walther CP99 Compact
TOZ 17-01
Walther CP99 Compact
TOZ 17-01
- DrobasMirek
ten zásobník je primárně jenom pro zachování původního vzhledu
mám taky objednáno, ale bohužel dostanou nový za 3 týdny tak si počkám
			mám taky objednáno, ale bohužel dostanou nový za 3 týdny tak si počkám
Ještě jeden malý poznatek. ( pro ty kteří chtějí tunit)  Co se týče odfuku přebytečných plynů   Tak v hlavni kousek za komorou je vyfrézovaný otvor. 3.5 mm široký cca 3 cm dlouhý. Hlaven je zajištěna  krátkým svárem. Tak že  prakticky nikdo nemá šanci takovouhle díru ucpat a tak to má být.
   Tak v hlavni kousek za komorou je vyfrézovaný otvor. 3.5 mm široký cca 3 cm dlouhý. Hlaven je zajištěna  krátkým svárem. Tak že  prakticky nikdo nemá šanci takovouhle díru ucpat a tak to má být.
 Tak v hlavni kousek za komorou je vyfrézovaný otvor. 3.5 mm široký cca 3 cm dlouhý. Hlaven je zajištěna  krátkým svárem. Tak že  prakticky nikdo nemá šanci takovouhle díru ucpat a tak to má být.
   Tak v hlavni kousek za komorou je vyfrézovaný otvor. 3.5 mm široký cca 3 cm dlouhý. Hlaven je zajištěna  krátkým svárem. Tak že  prakticky nikdo nemá šanci takovouhle díru ucpat a tak to má být.CZ 200S 4,5mm  Accushot 8-32 x 56S WAT  Mil-Dot
Walther CP99 Compact
TOZ 17-01
Walther CP99 Compact
TOZ 17-01
Dovolím si byť trochu od témy.Firmu AFG so sídlom v Partizánskom poznám,často ju navštevujem,hoci je to internetový obchod,majú malú predajňu na okraji mesta.Kupujem si tam pravidelne každý mesiac diabolky,niekedy aj častejšie   Poznám majiteľa,je to solídny, ochotný,zodpovedný človek,ktorý rád poradí.Nieje s ním problém čokoľvek riešiť cez mobil.
 Poznám majiteľa,je to solídny, ochotný,zodpovedný človek,ktorý rád poradí.Nieje s ním problém čokoľvek riešiť cez mobil.
 Poznám majiteľa,je to solídny, ochotný,zodpovedný človek,ktorý rád poradí.Nieje s ním problém čokoľvek riešiť cez mobil.
 Poznám majiteľa,je to solídny, ochotný,zodpovedný človek,ktorý rád poradí.Nieje s ním problém čokoľvek riešiť cez mobil....vzduchovky-optiky-diabolky-streľba...a mnoho iného,čo sem už ale nepatrí...
http://www.risopepi.sk
			http://www.risopepi.sk
- DrobasMirek
Jenom bych dodal, že na mail zareagovali týž den, objednávku potvrdili okamžitě takže zatím spokojenost, uvidíme až přijde tozka 

Já měl s AFG malý záděr, ale chyby z velký části asi na mý straně, když jsem Tozku objednával nedařilo se mi zaplatit, po žádosti o zaslání dobírkou se již neozvaly.. do té doby ale komunikace perfektní
Nejde!Prostě NNe
Zdravim lidičky!! 
Mam jednu flintu volnou též jsem obědnal ze slovenska a kolega z práce si ji nevzal... Mam jí též a jsem spokojen jen na kuse co mam tak jsem musel nechat opravit vytahovák byla ho jen půlka ,ale je to tim že nekupujem nové flusátka. Jinak Dobrá a kvalitní práce SSSR . Ta co ji mam volnou tak je zkontrolována,vyčištěna a promazána! Nechci na ni moc těžit ale kdyby jí někdo chtěl hned tak ji necham o 1000Kč více než na stránkách SR. Kdyby jste tedy někdo chtěl tak písněte třeba SZ mohu nechat i trošku střeliva.
 práce SSSR . Ta co ji mam volnou tak je zkontrolována,vyčištěna a promazána! Nechci na ni moc těžit ale kdyby jí někdo chtěl hned tak ji necham o 1000Kč více než na stránkách SR. Kdyby jste tedy někdo chtěl tak písněte třeba SZ mohu nechat i trošku střeliva.
Mam jednu flintu volnou též jsem obědnal ze slovenska a kolega z práce si ji nevzal... Mam jí též a jsem spokojen jen na kuse co mam tak jsem musel nechat opravit vytahovák byla ho jen půlka ,ale je to tim že nekupujem nové flusátka. Jinak Dobrá a kvalitní
 práce SSSR . Ta co ji mam volnou tak je zkontrolována,vyčištěna a promazána! Nechci na ni moc těžit ale kdyby jí někdo chtěl hned tak ji necham o 1000Kč více než na stránkách SR. Kdyby jste tedy někdo chtěl tak písněte třeba SZ mohu nechat i trošku střeliva.
 práce SSSR . Ta co ji mam volnou tak je zkontrolována,vyčištěna a promazána! Nechci na ni moc těžit ale kdyby jí někdo chtěl hned tak ji necham o 1000Kč více než na stránkách SR. Kdyby jste tedy někdo chtěl tak písněte třeba SZ mohu nechat i trošku střeliva.Arminius HW-4mm"2,5" ,ALFA 420, ALFA 461, Reck Mod.40 Peacemaker 4mm, TOZ 17-01,Slavia 631, Derringer GG .45,    GG Eleanor .45, (Dikar)Ardesa Kentucky 45
a stále s ženou....
			a stále s ženou....