strelba vzduchovkou na potkany/krysy/mysi vs. zakony
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Psa ti nikdo střílet nemá, řadový Tonda s traktorem co má gumáky a tepláky, k tomu vaťák a orezlé ZHčko, nesmi po psovi vůbec střelit. Usmrtit psa může jen myslivecká stráž nebo hospodář a nesmí střílet na psa ušlechtilého plemena, nebo označeného služebního či slepeckého psa a důvod ke střelbě je snad jen že štve zvěř. Ale i na to by mněl upozornit majitel lze li to, než přikročí k odstřelu. Tady nikdo nemá co střílet psy, pokud se to stane a je to mimo pravidla je to 100% selhání idiota bez mozku!
Pokud to nechceš riskovat tak si nepleť les s hřištěm, tam pes na volno není to pravé ořechové a to z důvodu rušení zvěře, lidem je jedno že tam zvěř má mladé a psi to rozeženou. Pes má mít zahradu nebo vyhrazený prostor kde může řádit. Les to není, i mně docela nesedí psi na volno když jdu ven s dětmi. Nevím co dřív a nevím, co pes udělá, děti za sebe a připraven k okamžitému KO blecháče v sebeobraně, pokousaný už sem párkrát byl a injekce do břicha kvůli neočkované mrše nemám rád!
Ale to vše o myslivosti lze vyčíst v zákoně o něm, to je snadné a rychlé, pak hned člověk ví co může a nemůže kdo a kde udělat.
		Pokud to nechceš riskovat tak si nepleť les s hřištěm, tam pes na volno není to pravé ořechové a to z důvodu rušení zvěře, lidem je jedno že tam zvěř má mladé a psi to rozeženou. Pes má mít zahradu nebo vyhrazený prostor kde může řádit. Les to není, i mně docela nesedí psi na volno když jdu ven s dětmi. Nevím co dřív a nevím, co pes udělá, děti za sebe a připraven k okamžitému KO blecháče v sebeobraně, pokousaný už sem párkrát byl a injekce do břicha kvůli neočkované mrše nemám rád!
Ale to vše o myslivosti lze vyčíst v zákoně o něm, to je snadné a rychlé, pak hned člověk ví co může a nemůže kdo a kde udělat.
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
			Re: strelba vzduchovkou na potkany/krysy/mysi vs. zakony
Mrtvolky nejim.Zajdu si spíš na pizzu.
Ani nevim,kde je kafilérie.Tuším,že jedna je někde u Lytomyšle,když jsem tam jel pro pět metráků kuřat.
Zákony jsou samozřejmě jasné,ale existují i kompromisy ze stran správních činitelů a činitelů s rozšířenou působností a není to zrovna korupce,či jak se tomu říká.S myslivcema se bavim často a můžu s klidným svědomím říct,že nemusím zrovna bečet jako ovečka.
Ani nevim,kde je kafilérie.Tuším,že jedna je někde u Lytomyšle,když jsem tam jel pro pět metráků kuřat.
Zákony jsou samozřejmě jasné,ale existují i kompromisy ze stran správních činitelů a činitelů s rozšířenou působností a není to zrovna korupce,či jak se tomu říká.S myslivcema se bavim často a můžu s klidným svědomím říct,že nemusím zrovna bečet jako ovečka.
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
Kde je dobrá vůle je i možnost kompromisu v rámci zákona. Jenomže v poslední době je všeobecně vůle jen se hádat a dělat si naschvály.
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
toto na mna vyskočilo dnes na fuckbuuku... s tým sa musím podeliť... "Pinkie Killa"...  

pride mi to ako hatsanidlo... či ?

pride mi to ako hatsanidlo... či ?
- - - = = = (( as mad as possible )) = = = - - -
AirArms Pro-Sport + Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 + Kozap č. 23 + JSB Exact 4,52 mm (bolo 5,52 mm)
			AirArms Pro-Sport + Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 + Kozap č. 23 + JSB Exact 4,52 mm (bolo 5,52 mm)
Typickej odstřelovač -urban camuflage 

- 
				kostalova.petra
 hoď to taky do hatsanů ať to všichni viděj na co je ATečko
 hoď to taky do hatsanů ať to všichni viděj na co je ATečko  to prej má za tu posranou střechu
 to prej má za tu posranou střechu 
Že by Krkavec?
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
			- 
				kostalova.petra
černá sklopka  a eště s nima babi nezkončila viz. odkrytý krytky okuláru
 a eště s nima babi nezkončila viz. odkrytý krytky okuláru 
Naposledy upravil(a) kostalova.petra dne 24 úno 2012 18:04, celkem upraveno 1 x.				
			- Jabberwocky
Taky mi to na havrana přijde nějak moc veliké… U nás je, pokud vím, chráněný, ale bůhví, kde to bylo focené, domek tuzemsky moc nevypadá.
BSA Lonestar 4,5 mm + NS Nighteater 6-24x56 AG
Slavia 634 4,5 mm + NS Mountmaster 6x40 AO
www.promonarchii.cz
www.promonarchii.cz
taky bych dal krkavce, ale je to nějaky velky
Rumburak dolítal.
Kormorán, radost rybářů
jo, pařáty mi jaksi unikly
				jo, pařáty mi jaksi unikly
Naposledy upravil(a) honda dne 24 úno 2012 20:04, celkem upraveno 1 x.				
			- 
				kostalova.petra
by měl blány nee 

Předloni jsem objevil Krkavčí hnízdo cca 900m od baráku.
A máme je tady pořád
Po tomhle bych nevystřelil,to jejich krákání je už součástí místa kde žiju.
http://www.rozhlas.cz/hlas/pevci-ch/_zprava/58299
A máme je tady pořád

Po tomhle bych nevystřelil,to jejich krákání je už součástí místa kde žiju.

http://www.rozhlas.cz/hlas/pevci-ch/_zprava/58299
177
22
25
			22
25
- Jabberwocky
Kormorán stopro ne, tohle je krkavec. Kamarádčin tatík sokolničí a jednoho krkavce mají doma.
BSA Lonestar 4,5 mm + NS Nighteater 6-24x56 AG
www.promonarchii.cz
www.promonarchii.cz