Přestože jsem jich u nás viděl už několik a na závodech se s těmito krásnými zbraněmi pravidelně potkáváme.
Tak tady je článek o Daystate Mk4 Panther:

http://www.fieldtarget.cz/vetrovky/days ... nther.html
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

taky sem toho názoru, včera jsem si takhle pogumoval CZ a vypadá to na chlup stejněWarthog píše:Máš v tom článku chybu náčelníku. Panther má pažbu ze dřeva, jen je na povrchu pogumovaná. Někdo od Daystate se snad měl dokonce vyjádřit v tom smyslu, že oni plast na pažby nepoužívají a používat nebudou.

...coz me ani tak  nevadi - musim taky nekdy spat
...coz me ani tak  nevadi - musim taky nekdy spat  , jako to, ze vam muze prijit uz stara a pak to dela problemy..poslou sici novou pokud je to v zaruce, ale jsou to starosti... jinak nova stoji cca16 liber
, jako to, ze vam muze prijit uz stara a pak to dela problemy..poslou sici novou pokud je to v zaruce, ale jsou to starosti... jinak nova stoji cca16 liber

nebo to zkouset ?
 nebo to zkouset ? ... pokud uz si kupuju pazbu s nekym (pic..... jak voda v kosi) tak si nekoupim MK4, ale treba airwolfa
 ... pokud uz si kupuju pazbu s nekym (pic..... jak voda v kosi) tak si nekoupim MK4, ale treba airwolfa   asi vas vubec nechapu, ale ,,vycitat,,pravostrane pazbe, ze se levakoj z ni spatne strili je .... . Fakt se na me nezlobte, ale piseme o MK4 a nechapu to ! Vidim to tak, ze to byla zasadni chyba pri vyberu, ale rozhodne ne chyba pusky
 asi vas vubec nechapu, ale ,,vycitat,,pravostrane pazbe, ze se levakoj z ni spatne strili je .... . Fakt se na me nezlobte, ale piseme o MK4 a nechapu to ! Vidim to tak, ze to byla zasadni chyba pri vyberu, ale rozhodne ne chyba pusky  
 těch situací je samozřejmě víc, je na každým soudruhovi co chce preferovat. zkoušim taky všeljaký koniny, tak je pro mě oboustraná výhodou
 těch situací je samozřejmě víc, je na každým soudruhovi co chce preferovat. zkoušim taky všeljaký koniny, tak je pro mě oboustraná výhodou