Potom bych navrhoval místo vojenského oděvu, nosit " služebně polní oděv vzor Super Václav 2011 "cover72 píše:Takže i oblečení dělá v sebeobraně svoji roly.
PF 2012
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Potom bych navrhoval místo vojenského oděvu, nosit " služebně polní oděv vzor Super Václav 2011 "cover72 píše:Takže i oblečení dělá v sebeobraně svoji roly.
 A znova sa mi objavil problem so zapalnikom...
  A znova sa mi objavil problem so zapalnikom...
 Nieco sa tam proste dostava, na 914 som takyto problem vobec nemal, ked som ho rozobral bol ten tunel uplne cisty, este original olejom namazany, 906 to ma zrejme nejake nedomyslene, ze tam ide bordel
  Nieco sa tam proste dostava, na 914 som takyto problem vobec nemal, ked som ho rozobral bol ten tunel uplne cisty, este original olejom namazany, 906 to ma zrejme nejake nedomyslene, ze tam ide bordel  
 a ani sa mi s tym nechce babrat, kedze to funguje, akurat po intenzivnom strielani je problem, a to potom cistim tak ci tak
 a ani sa mi s tym nechce babrat, kedze to funguje, akurat po intenzivnom strielani je problem, a to potom cistim tak ci tak  
 To je krásná ukázka rozdílu vnímání reality.............z čehož pramení i dovozování čehokoli.
  To je krásná ukázka rozdílu vnímání reality.............z čehož pramení i dovozování čehokoli. ale staci to nastriekat konkorom a uz beha, sice v jednom bode tiez drhne ale pruzina to vladze pretlacit.
 ale staci to nastriekat konkorom a uz beha, sice v jednom bode tiez drhne ale pruzina to vladze pretlacit. Ale potom som pochopil, uz na to davam pozor. Nastastie to bolo vonku pri strielani slepymi, nie doma v byte s drazdivym.
  Ale potom som pochopil, uz na to davam pozor. Nastastie to bolo vonku pri strielani slepymi, nie doma v byte s drazdivym.  Ked bere zo zasobnika tak sa sekne jak na fotke, ho tam proste ten zapalnik nepusti.
  Ked bere zo zasobnika tak sa sekne jak na fotke, ho tam proste ten zapalnik nepusti. Cize neviem ci by sa mojou "opotrebovanou" s komplet zlezenou farbou zo zaveru vobec zaoberali... inak to zlezenie farby je tiez riadny pruser, a to ju ani moc nenosim
 Cize neviem ci by sa mojou "opotrebovanou" s komplet zlezenou farbou zo zaveru vobec zaoberali... inak to zlezenie farby je tiez riadny pruser, a to ju ani moc nenosim