Předovky
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Musím opravit jednu nesmyslnost...původně jsem psal o té pušce jako gallagerce,pak jsem to opravil na sharpsku a ve finále je to nesmysl...Mluvil jsem s autorem a vše je jinak.Tímto se omlouvám za bludy,je to prostě originál
Ale vážně nádhernej.Když to klapne,tak ho o víkendu ozkouším
...Na začátek s BP zbraněma je to luxusní premiérka..
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill
Re: Předovky
Tak jsem byl o víkendu ozkoušet zadovku (foto na předchozí straně)..Je to flinta v zástřelu,takže se musí vychytat nějaké drobnosti..Stříleli jsme na 25m a do terce to chodilo,což je podstatný :)V
ose úplně perfektně,akorát dolů..Ale každopádně úspěch.S navážkou 2g vesuvitu pohodová střelba,zbraň tolik nekope.S třemi g je to luxus a rána jako z děla
.Puška chodí výborně a bubínkový mechanismus na zápalky pekelně urychluje střelbu.Na fotce to není,tak patrný,ale je to opravdu velice kvalitně vyrobená zbraň a tak jsem s ní odjel domů
...už se k ní tvoří miminko stejné ráže,4"derringer...,až bude fertig,tak pošlu nějaké foto.Tímto děkuju pavlukrabovi za jeho kvalitní práci a rady začínajícímu střelci.
ose úplně perfektně,akorát dolů..Ale každopádně úspěch.S navážkou 2g vesuvitu pohodová střelba,zbraň tolik nekope.S třemi g je to luxus a rána jako z děla
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill
-
juraj197405
Ahojte. Moja otazka: Ma niekto Buckhuntera alebo Vortek v kal. 50? Zaujima ma rozdiel medzi nimi. Ich cena. Moznost kde je ich si osahat resp. kupit atd.... Dikes
Dobrý den! Najde se někdo kdo vlastní Vortek od Ardesy cal.50 se sklopnou hlavní/nový model?Přemýšlím že ji koupím ale než jí koupím tak bych chtěl slyšet nějaké názory!U p.Brýmové jsem jí našel za 7200Kč zatím je p.Brýmová nejlevnější!Děkuji vám všem!
-
Smazaný uživatel 3736
Zbrane Dave ju má za 6990,-Kč. Ale momentálne majú pri nej napísané "VYPRODÁNO"..
Az po pridani jsem si to uvedomil ze Dave ji ma levnejsi ale momentalne vyprodáno!!!
LegioIX-cena komplet s příslušenstvím a servisem čtrnáct talířů...tím myslím i formu na střely po šesti a kalibrátor včelek+přebíjecí mašinka...za tu jsem něco málo doplácel.Ještě se dodělávají titanové hilzny,aby jich bylo víc 
Ahoj,muzete mi poradit,jaka je idealni a maximalni navazka na co nejvetsi pruraznost do Yukon .50 ?
Diky
Diky
-
tomaskaslik8
tc scout cal.50
zdravim predovkarov predstavujem vam moje nove delo
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Maximální povolená je 8g prachu/20g střela.Ideální je individuální záležitost.Mike1 píše:Ahoj,muzete mi poradit,jaka je idealni a maximalni navazka na co nejvetsi pruraznost do Yukon .50 ?
Diky
Re: Dotaz
Dobrý den, na netu jsem našel některé Vaše příspěvky na cal 32. Tak se mi zalíbili, že jsem si pořídil pistoli Dave Crocket 32. Nyní sháním ještě perkusní pušku, ale ne Dave, protože je dlouhá a nevejde se mi do trezoru. Můžete mi poradit nějakou jinou značku v cal 32 ? A kde bych ji sehnal ? Radši bych starší. Děkuji za pomoc. Netušil.blecha.z píše:Pistole Davy Crockett, ráže .32, navážka 1,0 gramu Vesuvitu. Dvě coulový prkna za sebou 5 cm vzdálené - prošlo to jak máslem. Železný obyčejný plech, 3,5 mm silný - výduť asi 2 cm šířky, 0,5 cm do hloubky. Vzdálenost asi 5 metrů. Ten kabát by musel být z čeho?
-
Smazaný uživatel 3736
Davy Crockett pistol .32 mám aj ja. Čo to prestrelí ma nejako nezaujíma. Mne stačí do 25m na papierový terč. Zatiaľ ju mám novú, takže sa s ňou ešte len zoznamujem. Ešte nemám vyladenú navážku, vzhľadom na počasie pokračujem až na jar. Ale podľa toho čo som doteraz skúšal, to bude asi 0,75g. Skúsim najbližšie. 
Co chceš vědět?Kamikaze píše:Dobrý den! Najde se někdo kdo vlastní Vortek od Ardesy cal.50 se sklopnou hlavní/nový model?Přemýšlím že ji koupím ale než jí koupím tak bych chtěl slyšet nějaké názory!U p.Brýmové jsem jí našel za 7200Kč zatím je p.Brýmová nejlevnější!Děkuji vám všem!
"martin1976"
Dobrý den. můžete mi sdělit jakou střelu používáte, nebo kleště. Díky.
Dobrý den. můžete mi sdělit jakou střelu používáte, nebo kleště. Díky.