Jak se na vás/nás střelce a lidi, kteří nikoho nechtějí zastřelit, ale mají zbraně prostě jen rádi, dívá vaše okolí? Já to mám doma v pohodě, na střelnici beru často i lidi bez ZP, aby si to zkusili a kupodivu zatím mělo zájem tak 8 žen a 2 muži (a to se nabízím všem stejně
 ) Ale třeba v práci občas zaslechnu něco o magorech, militantních jedincích, co z toho mám...a vysvětlení, že to je prostě koníček, že mě to lákalo odmalička vzbudí někdy jen úsměv a zakroucení hlavou (asi jako u mě to, že kolega v zimě stojí hodinu na vlek na horách
  ) Ale třeba v práci občas zaslechnu něco o magorech, militantních jedincích, co z toho mám...a vysvětlení, že to je prostě koníček, že mě to lákalo odmalička vzbudí někdy jen úsměv a zakroucení hlavou (asi jako u mě to, že kolega v zimě stojí hodinu na vlek na horách   ). Jaké máte kdo zkušenosti?
  ). Jaké máte kdo zkušenosti?

Zkoušel jsem mezi kamarády osvětu, ale nějak to moc nepomohlo. U některých jsem vzbudil trochu zájem, vymluvil zažité fámy a u jiných potvrdil, že nejsem normální
 Zkoušel jsem mezi kamarády osvětu, ale nějak to moc nepomohlo. U některých jsem vzbudil trochu zájem, vymluvil zažité fámy a u jiných potvrdil, že nejsem normální 

Když jdu s flintou na střelnici a je na ní puškohled, tak se snažím, aby ani ve futrále nebyla k poznání, protože jsem už slyšel něco o "snajprech", že je potřeba si na mě dávat pozor, protože jsem magor... a to nemluvím o stavu 9mm za pasem
  Když jdu s flintou na střelnici a je na ní puškohled, tak se snažím, aby ani ve futrále nebyla k poznání, protože jsem už slyšel něco o "snajprech", že je potřeba si na mě dávat pozor, protože jsem magor... a to nemluvím o stavu 9mm za pasem   a sama střílela ráda a skvěle
 a sama střílela ráda a skvěle