Akorat na co to ten clovek postavil
 rovnou to mohl pridelat na houpaciho kone
 rovnou to mohl pridelat na houpaciho koneModerátoři:GunShop.cz, Moderátoři

.
  . , tak ji hodim na merici stul, abych zjistil, jestli je ohnuta, nebo jestli nepasuje vyvrt.
 , tak ji hodim na merici stul, abych zjistil, jestli je ohnuta, nebo jestli nepasuje vyvrt. na 10-30 i 50m to lita na svislou lajnu....samozrejme ze to muze delat i montaz nebo treba krive vyjeta rybina nebo ohnuta hlaven tak krut krut
 na 10-30 i 50m to lita na svislou lajnu....samozrejme ze to muze delat i montaz nebo treba krive vyjeta rybina nebo ohnuta hlaven tak krut krut   
 kdepak, ale jelikoz delam ten nemeckej "zbrojak" - wbk - , tak jsem se tu prihlasil do toho streleckeho spolku. a tam je deda , ktery si ji koupil, ale chudak prisel na to , ze mu je moc tezka. vystrilel s ni asi 200 ran a pri patym weißbierku rikal , ze by ji i prodal. no a ja ted strilim jen tak opatrne, ono jeste zebra asi budou dlouho boletTomayo píše: ps ty si nakonec koupil HW a ne Steyera?
 , ale sem si ji od neho vypujcil, ze jako bych ji koupil. on je to starej hitlerovec, arijec telem i dusi, a ted je zase v nemocnici, ma plicni embolii. takze jsem povolil cervika a tocil.  doufam, ze na to neprijde
  , ale sem si ji od neho vypujcil, ze jako bych ji koupil. on je to starej hitlerovec, arijec telem i dusi, a ted je zase v nemocnici, ma plicni embolii. takze jsem povolil cervika a tocil.  doufam, ze na to neprijde   
  . videl jsem po strileni rozborku toho steyera , ono na tom celkem nic neni. i s tim ventilkem na prepinani mezi 7,5/16/J. az jsem dostal chut , si ji sam udelat. jednou okopirovat a .....
  . videl jsem po strileni rozborku toho steyera , ono na tom celkem nic neni. i s tim ventilkem na prepinani mezi 7,5/16/J. az jsem dostal chut , si ji sam udelat. jednou okopirovat a .....