CZ 858 Tactical
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
- 
				Olinův_synovec
Pánové (a dámy, jsou-li tady takové), jde vám z 858 vytáhnout přeřaďovač? Zkoušel jsem to, mačkám to pérko pod ním a nic. Vznáším proto tento dotaz, neb mám podezření, že je natrvalo ukotven v tom navařeném bloku, možná tím "dutým čepem" (strojaři prominou), který jde vidět na horní straně bloku...
		Re: CZ 858 Tactical
jen takový dotaz co se týče úpravy, pokukuju po dílech a nejvíc mě zaujala nabídka zahalu, jen mě trochu štve pažba pevná M4 styl, proto otázka, co si myslíte, že je za +- stejný peníze lepší: M4 pevná nebo sklopka od arsenalu? sklopku M4 jsem zavrhl rovnou, stojí víc jak celá zbraň  

- 
				WohlmuthOta
- Moderátor
Tak přidávám taky foto kosy, upgradů není nikdy dost.   

Máš pravdu, takový hnus jsem ještě neviděl, ale to pochopí jen ten co s ním dva roky něco prožil  

ta plechovka piva by na tom byla asi nejpraktičtější 

kolik musí být mezera mezi zasobnikama jak je spinam k sobě? nemam kosu po ruce ....
když je dáš vyústěním od sebe tak netřeba mezera..
jinak akorát stačí srazit ty rantly na sebe a je to taky akorát
jinak akorát stačí srazit ty rantly na sebe a je to taky akorát
Nejde!Prostě NNe
ok budu si je vyrabět ...
			- Danminator
Po dnešní střelbě z 858 jsem naprosto nadšen a téměř přesvědčen o koupi.
Jediné, co mi tak nějak zatím brání je fakt, že nejčastěji se dostanu na 50m střelnici Jelen u Kolína. Myslíte, že má vůbec cenu pořizovat kosu na takto krátkou střelbu? Podotýkám, že preferuji zbraň v základním provedení, tuning mě příliš neoslovuje.
			Jediné, co mi tak nějak zatím brání je fakt, že nejčastěji se dostanu na 50m střelnici Jelen u Kolína. Myslíte, že má vůbec cenu pořizovat kosu na takto krátkou střelbu? Podotýkám, že preferuji zbraň v základním provedení, tuning mě příliš neoslovuje.
S pevnými mířidly na 50m proč ne, také s kosou krosím na 50m
Glock 43, HK USP, CZ 27, 45, 50, 52, 75B, 44/81, 82, Derringer GG .45+9mm, 
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
			SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
Mně se zdá rozhodující fakt, že ji chceš  

50 metrů není zas tak málo.Navíc není problém používat zmenšené terče.
já už ji neprovětral snad 5 let, právě kvuli těm mizerným možnostem- podle mě už v ní bydlej šváby  ale stejně ji nedam.
  ale stejně ji nedam.
P.S podle mě je 50 zoufale málo i na malorážku, ale co aspoň se moc nenaběham, navíc je to asi jen muj názor, tak trochu tušim kde je chyba
 ale stejně ji nedam.
  ale stejně ji nedam.P.S podle mě je 50 zoufale málo i na malorážku, ale co aspoň se moc nenaběham, navíc je to asi jen muj názor, tak trochu tušim kde je chyba

Nejde!Prostě NNe
			- 
				Kublajchán
Já bych řekl, že s origo mířidly je 50m dobrý. Byl jsem teď poprvé střílet z kosy ( bez opory ) a byl jsem rád, že jsem ten terč viděl ( asi po 5 ranách se mi začaly šíleně mlžit brejle a tak jsem střílel odhadem ).
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Každý za sebe zodpovídejme bez ohledu na víru a nejbližší pomoc hledejte vždy nejdříve na konci své paže.