jak řešíte přísvit(nechci svitit baterkou)
strelba vzduchovkou na potkany/krysy/mysi vs. zakony
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
teď přes léto je to špatny. ale pomalu se stahujou.
Re: strelba vzduchovkou na potkany/krysy/mysi vs. zakony
Tomayo píše: No hlavne je to trosku nebezpecne strilet kulovnici po holubech .... diabolka ustovka 16J a kulovnice 900 a vic J.
Ano, ale dostřel je u obou stejný cca 300 m. Takže 900 J proti 16 J - to není ani náhodou...
Ano, ale dostřel je u obou stejný cca 300 m. Takže 900 J proti 16 J - to není ani náhodou...
Jak nazýváš lidi, kteří když jsou ohroženi, tak se nebrání, jen utečou a schovávají se?
Civilizovaní?
Civilizovaní?
Až půjdete na ty potkany, tak doporučuji nepodcenit výkon a raději né jednoranou flintu... Nevíš, co vyleze ven
CZ 200 S Hunter 5.5, Umarex CPSort 4.5, Slavia 620
Tak ten si asi káknul. 
ALKAJ: No jo, já se přepsal, BROKOVNICE..... 
Pak tehle se posral....Annifry píše:Tak ten si asi káknul.
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
....a co tak strielat po reporterke
vzduchovka cal.4,5
Strielať na niečo živé vzduchovkou, tam je už skrytá agresia a sadizmus. (ranné štádium)
Neskôr v amoku chute a túžby v strelbu na živé ciele to prepadne až k takemuto čosi:
http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/zahran ... odcov.html
Aj taketo vlákno a dišput v ňom raz pomôže tomu,že zákonna úprava energie klesne na 7,5J !
V reichu dostať diabolkou, bez limitu energie, to je už o terorizme...
Neskôr v amoku chute a túžby v strelbu na živé ciele to prepadne až k takemuto čosi:
http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/zahran ... odcov.html
Aj taketo vlákno a dišput v ňom raz pomôže tomu,že zákonna úprava energie klesne na 7,5J !
V reichu dostať diabolkou, bez limitu energie, to je už o terorizme...
-
Sharpshooter CZ200 S
No jo. Na potkany nejlíp s automatem. Už má někdo v ČR ten AJAX RAZORFANGwilli píše:Až půjdete na ty potkany, tak doporučuji nepodcenit výkon a raději né jednoranou flintu... Nevíš, co vyleze ven
Jó, kdybych už měl jít na lvy, tak bych nic neriskoval a u pasu měl něco poloautomatickýho od 9 milimetrů nahoru a se zásobníkem na ≥12 ran a s kolimátorem. Přece jen kulovnice-opakovačka s optikou není nejideálnější zbraň, když se na člověka z 25 metrů řítí 150 kg "nakáknutej" lev.milius píše:Pak tehle se posral....Annifry píše:Tak ten si asi káknul.
A k tomu střílení vzduchovkou na cokoliv živého:
V životě jsem nic živého nestřelil z dlouhé chvíle nebo pro zábavu, ale než zmáčknu spoušť, tak si důkladně rozmyslím čím a jak moc mi můj terč škodí.
Veverka? No bóže. Těch pár ořechů co odnese mě nezabije. Sýkorka? Jo, sice zobe ořechy a rybíz, ale když si uvědomím kolik za sezónu na zahradě sesbírá housenek, tak je v zimě ještě přikrmím a v létě jim pověsím budky, protože se na zahradě vyplatí je mít. "Blíže nespecifikovaný černý pták"? Jó, sice taky sbírá housenky, ale taky sežere všechno ostatní - rybíz, jahody, maliny, víno a když už nic není tak zobe do jablek. Potkani? Po té, co na mě jednou cestou z noční jeden vystartoval uprostřed ulice a než jsem si uvědomil co se děje, tak mi šplhal po nohavici, s nimi nebudu mít z principu slitování.
Dopřej mi,Pane,abych v boji,který jde životem,našel odvahu udeřit a mám-li vyhrát,dej,aby to bylo podle zákonů a aby se pravda a čest udržely vysoko a mám-li prohrát,abych našel sílu a odvahu postavit se u cesty a pozdravit vítěze,když půjde kolem.Amen.
To hotofsom:
Děda s babičkou pěstovali slepice a králíky a nebyli v okolí jediní. V našem životě bylo úplně normální zaříznout slepici nebo klepnout králíka a stáhnout z kůže. Normální znamená, že nikoho v životě nenapadlo, že by se to nemělo, že se to tomu zvířeti nelíbí. Prostě mělo skončit v hrnci nebo na pekáči a k tomu bylo třeba vykonat řadu úkonů, usmrcení v to čítaje.
Měli jsme taky kocoura a ten miloval králíčí oči. Babka stáhla kůži z králíka a oči vydloubla a hodila je kocourovi. Kůže se pak sušila na plotě.
Nikdo z nás nebyl a není sadista, po lidech nestřílíme a nenapadlo by nás zbytečně zabít zvíře. Na druhou stranu, když máš doma slepice, králíky nebo jinou havěť domestikovanou, máš tam taky myši, potkany, kuny a lasičky, holuby, slimáky a kde co dalšího.
Likvidovat to musíš a já třeba osobně nevidím nic špatnýho na tom, když si holt někdo komplikuje práci pomalým odstřelem potkanů, místo toho, aby je ve velkém trávil nebo topil v kýblu s vodou.
S Tvým postojem nesouhlasím a nemyslím, že tohle vlákno je živnou půdou úchyláků. Pak by například měl jít každý majitel koulí preventivně do basy za znásilnění, a v Reichu možná i za ty z kulečníku.
Děda s babičkou pěstovali slepice a králíky a nebyli v okolí jediní. V našem životě bylo úplně normální zaříznout slepici nebo klepnout králíka a stáhnout z kůže. Normální znamená, že nikoho v životě nenapadlo, že by se to nemělo, že se to tomu zvířeti nelíbí. Prostě mělo skončit v hrnci nebo na pekáči a k tomu bylo třeba vykonat řadu úkonů, usmrcení v to čítaje.
Měli jsme taky kocoura a ten miloval králíčí oči. Babka stáhla kůži z králíka a oči vydloubla a hodila je kocourovi. Kůže se pak sušila na plotě.
Nikdo z nás nebyl a není sadista, po lidech nestřílíme a nenapadlo by nás zbytečně zabít zvíře. Na druhou stranu, když máš doma slepice, králíky nebo jinou havěť domestikovanou, máš tam taky myši, potkany, kuny a lasičky, holuby, slimáky a kde co dalšího.
Likvidovat to musíš a já třeba osobně nevidím nic špatnýho na tom, když si holt někdo komplikuje práci pomalým odstřelem potkanů, místo toho, aby je ve velkém trávil nebo topil v kýblu s vodou.
S Tvým postojem nesouhlasím a nemyslím, že tohle vlákno je živnou půdou úchyláků. Pak by například měl jít každý majitel koulí preventivně do basy za znásilnění, a v Reichu možná i za ty z kulečníku.
CZ 200 S Hunter 5.5, Umarex CPSort 4.5, Slavia 620
to ale neni VUBEC otazka energie strely ani toho jestli je to kulovnice nebo vetrovka s 7.5J, ale zdraveho rozumu !
Argumentovat nejaky dementem co postrili lidi, je podle me taky demence
Nekdo nekoho prejel autem v rychlosti 100km/h tak budeme delat auta co jezdi jen 50km/h nebo je rovnou zrusime a budete jezdit ne kole .....no picovina
Pardon
presne tak willi
Ps nejletsi ochranci jsou ti co protestuju proti tezbe ropy (ropnym vezim) a jezdi kolem nich v motorovych clunech vyrobenych take z ropy

Argumentovat nejaky dementem co postrili lidi, je podle me taky demence
Nekdo nekoho prejel autem v rychlosti 100km/h tak budeme delat auta co jezdi jen 50km/h nebo je rovnou zrusime a budete jezdit ne kole .....no picovina
presne tak willi
Ps nejletsi ochranci jsou ti co protestuju proti tezbe ropy (ropnym vezim) a jezdi kolem nich v motorovych clunech vyrobenych take z ropy
Daystate Grand Prix - Nikko Stirling Diamond 10-50x60 MD + Bushnell 3200 10x40
KalibrGun Cricket .22 - Delta Titanium 6-24x42
http://www.youtube.com/watch?v=8-ejyHzz3XE
KalibrGun Cricket .22 - Delta Titanium 6-24x42
http://www.youtube.com/watch?v=8-ejyHzz3XE
... na ty lvi by se měli vykašlat, neb do Afriky patří..., a ten koho zabyjou po špatný ráně si o to koledoval!
Spíš by se mělo v Africe střílet to, co se tam nechutně přemnožilo a leze nám to do Evropy
Jednou při nátlačce pro ti mě vylítlo z houští postřelený 70 kg prase, dostalo 7 mm kuly na kohoutek, ale zastavili ho až hrubý broky v krku 6 m přede mnou. Nechci srovnávat prase a lva, ale hezký by to nebylo
Spíš by se mělo v Africe střílet to, co se tam nechutně přemnožilo a leze nám to do Evropy
Jednou při nátlačce pro ti mě vylítlo z houští postřelený 70 kg prase, dostalo 7 mm kuly na kohoutek, ale zastavili ho až hrubý broky v krku 6 m přede mnou. Nechci srovnávat prase a lva, ale hezký by to nebylo
...střeliva není nikdy dost!!!
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
To nemohu ze svého laického hlediska objektivně posoudit, ale snad s Tebou i souhlasím, nezabiju ani kapra a jsem na to hrdý!!hotofsom píše:Strielať na niečo živé vzduchovkou, tam je už skrytá agresia a sadizmus...

AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD