Už jsi aspoň testl toho krasavce co sis odvezl? Nějaký nástřel? Fotky jak vypadá a kam ho bráváš?
Mmj. Už mám náhradu, ještě pečlivěji vybíranou
 z r.1934.
  z r.1934.Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 z r.1934.
  z r.1934.

Proste mazlik ne jen tuctovka zbran je netkla a tak ji chci jeste prikraslit kdyz to neni zadna vrana.
 Proste mazlik ne jen tuctovka zbran je netkla a tak ji chci jeste prikraslit kdyz to neni zadna vrana. Uz jsem  mu psal o radu parada
 Uz jsem  mu psal o radu parada  

No malorazka to neni, tak bych nerad kdyby mi u xichtu udelal ten velky naboj poradne bum, takze jak to je? Cistit a dosucha, nebo cistit a dostrikat na zaver olejem a nechat?
  No malorazka to neni, tak bych nerad kdyby mi u xichtu udelal ten velky naboj poradne bum, takze jak to je? Cistit a dosucha, nebo cistit a dostrikat na zaver olejem a nechat?  , ten hadr z vytěráku po každém použití vyměn,zůstávají na něm zbytky rtuti,tak ať si nezasereš už vyčištěnou hlaveň
, ten hadr z vytěráku po každém použití vyměn,zůstávají na něm zbytky rtuti,tak ať si nezasereš už vyčištěnou hlaveň 
 je to nejake kratke
 je to nejake kratke 
 ,na koudelníček namotám kousek hadry(musí to jít hlavní tak akorát,né z odporem) nanesu olej a jedu(musíš cítit otáčení ve vývrtu), ten origo vytěrák nepoužívám patří k pušce tak ho šetřím
 ,na koudelníček namotám kousek hadry(musí to jít hlavní tak akorát,né z odporem) nanesu olej a jedu(musíš cítit otáčení ve vývrtu), ten origo vytěrák nepoužívám patří k pušce tak ho šetřím 
 jeste jak jsem to tady a jinde cetl, tak se resilo i ze po vytreni fajn a najednou zase dalsim tahem bordel, takze protlacite hadrik ven, sundate a zpet prazdna tycka, nebo to uz moc zenu do extremu?
 jeste jak jsem to tady a jinde cetl, tak se resilo i ze po vytreni fajn a najednou zase dalsim tahem bordel, takze protlacite hadrik ven, sundate a zpet prazdna tycka, nebo to uz moc zenu do extremu? ale z tehle raze mam tak nejak respekt
 ale z tehle raze mam tak nejak respekt