Je to dobrá kuše?
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
- 
				crossbowhunter
nie,s originálmi som spokojný.len letky treba vymeniť a sem tam insert a tých mám ešte 40 v rezerve.
		Re: Je to dobrá kuše?
kolik máte doma tak šípů ?
já mám oboje quick spiny,rozdíl v tom nepozoruju,aspoň do 65m ne.
a kolik kusů jich máš v zásobě?
jinak šípů mám asi 50-60,teď nevím přesně,ale nejraději střílím s kinetiky laser2 karbon,jsou 20ti palcové.
			- 
				crossbowhunter
thor6 tuším sa nechám ukecať aby som zase šiel do prahy a cestou sa zastavím vyskúšať tie kinetiky   už ich vychvaluješ tak dlho že ma to láka
 už ich vychvaluješ tak dlho že ma to láka
			 už ich vychvaluješ tak dlho že ma to láka
 už ich vychvaluješ tak dlho že ma to lákaRe: Je to dobrá kuše?
máme odkaz na ty šípy?
co ty QuickSpin? Chtěl bych jich koupit nejméně 50 najednou... či máte lepší v zásobě 

crossbowhunter-jak budeš mít cestu kolem,tak se zastav,otestuješ kinetiky a uvidíš sám,fakt jsou dobré,dělal je machr  .scootr-quickspin jsou letky,které mají na konci zakřivenou plošku a tím pádem má šíp o 300% větší rotaci a zásahy jsou mnohem přesnější,je to opravdu znát.
 .scootr-quickspin jsou letky,které mají na konci zakřivenou plošku a tím pádem má šíp o 300% větší rotaci a zásahy jsou mnohem přesnější,je to opravdu znát.
			 .scootr-quickspin jsou letky,které mají na konci zakřivenou plošku a tím pádem má šíp o 300% větší rotaci a zásahy jsou mnohem přesnější,je to opravdu znát.
 .scootr-quickspin jsou letky,které mají na konci zakřivenou plošku a tím pádem má šíp o 300% větší rotaci a zásahy jsou mnohem přesnější,je to opravdu znát.Re: Je to dobrá kuše?
jj vím.. a kinetic ??
je to Gold tip kinetic laser2,karbonová trubka,co vydrží opravdu hodně,takový hybrid mezi loveckým a terčovým šípem,pevnější materiál,co se neroztříští při zásahu např.do kosti.ale nevím,jestli se tu dají sehnat,mi je vyráběl jeden dobrý kamarád z komponentů z usa,v podstatě jsem se k nim dostal jak slepý k houslím.nejsem si teď stoprocentně jistý,ale daly by se sehnat přes e-bay,ale nevím,jestli s quik spiny.
máte také fotky vašich kuší?
zítra tu hodím fotku mého mazlíka equinoxe,teď nemám nic použitelného,musím to vyfotit znova.
Nevím jak každej je na tom s lovem, ale máte už nejaké expy s zrzavou škodnou?
			- 
				crossbowhunter
líšky ani nespomínaj.v írsku sme sa toho nastrielali jak blázni.čo potrebuješ s líškami?