prijed 27.8. na sraz do Milovic, tam muzes zkouset a merit cely den
 chrono ti tam klidne vezmu
 chrono ti tam klidne vezmuModerátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 chrono ti tam klidne vezmu
 chrono ti tam klidne vezmu jsem rad, ze se urvu jednou za 2 mesice na vikend na ryby, zrovna to na nej vychazi. Snad priste
 jsem rad, ze se urvu jednou za 2 mesice na vikend na ryby, zrovna to na nej vychazi. Snad priste 
 kdybych to nemel uz namerene a pripravene, tak bych se na to vyprdnul, sotva jsem ji unesl, myslel jsem ze pojdu a jeste to vedro.
 kdybych to nemel uz namerene a pripravene, tak bych se na to vyprdnul, sotva jsem ji unesl, myslel jsem ze pojdu a jeste to vedro. ja mam na tu vzdalenost uz celkem silny kriz, odchylka 0,2-0,6 cm do strany neni rozeznatelna ...je to jen 12x no, na 30m to je dobre, ale na 50m na tercovou strelbu uz nic moc. Pro lov ok
 ja mam na tu vzdalenost uz celkem silny kriz, odchylka 0,2-0,6 cm do strany neni rozeznatelna ...je to jen 12x no, na 30m to je dobre, ale na 50m na tercovou strelbu uz nic moc. Pro lov okpiku píše:Cože???
Ty pumpuješ 10-15 minut??
Tak to seš teda rychlík
Já to pumpuju na 220bar a cca 2 min možná mín.
První fáze do 200bar,pauza 10-20 vteřin a šup na220bar a hned sttřílet.
No asi mám už trénink no
Bomba je doma plná na 320barech,ale stejnak jdu pumpovat
 ...ja nemám kam spěchat navíc jak píšeš, chybí praxě pumpoval jsem tak 2x zatím, takže   se s tím zatím pomalu seznamuji ...
 ...ja nemám kam spěchat navíc jak píšeš, chybí praxě pumpoval jsem tak 2x zatím, takže   se s tím zatím pomalu seznamuji ... pak sel sekat travu, ale sekacka se vys...tak jsem ji spravoval...takze az nekdy v 19:45 a koncil 20:15 tedy svetlo uz nic moc
 pak sel sekat travu, ale sekacka se vys...tak jsem ji spravoval...takze az nekdy v 19:45 a koncil 20:15 tedy svetlo uz nic moc   Strilel jsem od 120baru - az pod 90baru to uz ale stalo za prd cca 45mm x 28mm. Strelivo opet Heavy 4.50mm...... Musim se priznat, ze me ani ve snu nenapadlo,ze dnes tak dobre nastrilime, rikal jsem si at je to do 50mm at je to do 50mm a jestli to bude do 40mm tak ji snad necham pozlati
 Strilel jsem od 120baru - az pod 90baru to uz ale stalo za prd cca 45mm x 28mm. Strelivo opet Heavy 4.50mm...... Musim se priznat, ze me ani ve snu nenapadlo,ze dnes tak dobre nastrilime, rikal jsem si at je to do 50mm at je to do 50mm a jestli to bude do 40mm tak ji snad necham pozlati   Musim se priznat, ze to bylo jen na 45m, ale jak ty komari stipali
 Musim se priznat, ze to bylo jen na 45m, ale jak ty komari stipali   ...mam asi sto stipancu vsude a jeden od vosy..pakze strelba byla fofr a utek....... myslel jsem, ze by se to mohlo pocitat jako 50m co? ne? tak ne no
 ...mam asi sto stipancu vsude a jeden od vosy..pakze strelba byla fofr a utek....... myslel jsem, ze by se to mohlo pocitat jako 50m co? ne? tak ne no   myslel jsem si to
  myslel jsem si to   no a dopadlo to takle :
 no a dopadlo to takle :

komari stipali, a ze prej vosa taky. -  a pak jsi jeste u toho utek
  komari stipali, a ze prej vosa taky. -  a pak jsi jeste u toho utek   .
   .  

na neco se vymluvit musim ne
  na neco se vymluvit musim ne   kdyz mi to nelita jednou dirou jako kazdemu tady
 kdyz mi to nelita jednou dirou jako kazdemu tady   
  .
  . 

ale i tak jsem se nevzdaval a strilel. Jen jsem musel porad chytat terc, davat na ne kolicky a nakonec susit terce i sebe
 ale i tak jsem se nevzdaval a strilel. Jen jsem musel porad chytat terc, davat na ne kolicky a nakonec susit terce i sebe   Vitr hazel se mnou, s tercema, se stolem, pusku jsem radeji daval dolu kdyz jsem sel menit terce . Dal jsem cca 150 ran na jedno naplneni v rozmezi cca 200-85 baru , je to vubec mozny
 Vitr hazel se mnou, s tercema, se stolem, pusku jsem radeji daval dolu kdyz jsem sel menit terce . Dal jsem cca 150 ran na jedno naplneni v rozmezi cca 200-85 baru , je to vubec mozny  100 ran do deseti tercu Hevyckama 4.50mm , pak Predatorama 30 ran do trech, 10 ran Stratonama a 10 do .... Srtrilel bych dal, ale flasa zustala doma, trochu jsem to podcenil no
 100 ran do deseti tercu Hevyckama 4.50mm , pak Predatorama 30 ran do trech, 10 ran Stratonama a 10 do .... Srtrilel bych dal, ale flasa zustala doma, trochu jsem to podcenil no   Vsechny jsem ocisloval a napsal zruba rozmezi v barech . Tady je 6 nejlepsich tercu a nejlepsi z nich vsechny na 30metru v sede s oporou za pocasi...... jeste nastrel modrou krat krat v zavorkach bez uletu
  Vsechny jsem ocisloval a napsal zruba rozmezi v barech . Tady je 6 nejlepsich tercu a nejlepsi z nich vsechny na 30metru v sede s oporou za pocasi...... jeste nastrel modrou krat krat v zavorkach bez uletu  

Tak jsem to dneska zkusil na čas,abych tu neházel nějaký bludy.Klein píše:piku píše:Cože???
Ty pumpuješ 10-15 minut??
Tak to seš teda rychlík
Já to pumpuju na 220bar a cca 2 min možná mín.
První fáze do 200bar,pauza 10-20 vteřin a šup na220bar a hned sttřílet.
No asi mám už trénink no
Bomba je doma plná na 320barech,ale stejnak jdu pumpovat
Hm tak to je rychlost...ja nemám kam spěchat navíc jak píšeš, chybí praxě pumpoval jsem tak 2x zatím, takže se s tím zatím pomalu seznamuji ...

Otazne je len kolko si potom odpocival aby si pak neco strefil
  Otazne je len kolko si potom odpocival aby si pak neco strefil