Jinými slovy jestli je ten výkon u 34 o tolik větší než u 30 aby se vyplatilo ji pořídit.
  Jinými slovy jestli je ten výkon u 34 o tolik větší než u 30 aby se vyplatilo ji pořídit.strelba vzduchovkou na potkany/krysy/mysi vs. zakony
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Chlapi, má cenu kvůli potkanům a podobný verbeži kupovat S 634? Tudle jsem práskl potkana starou 630 přímo na komoru  a nic moc ho to nezastavilo....... .   Jinými slovy jestli je ten výkon u 34 o tolik větší než u 30 aby se vyplatilo ji pořídit.
  Jinými slovy jestli je ten výkon u 34 o tolik větší než u 30 aby se vyplatilo ji pořídit.
  Jinými slovy jestli je ten výkon u 34 o tolik větší než u 30 aby se vyplatilo ji pořídit.Re: strelba vzduchovkou na potkany/krysy/mysi vs. zakony
To máš spíš nějakou slabou 630 

Weihrauch HW100S .177 + Burris Timberline
			Re: strelba vzduchovkou na potkany/krysy/mysi vs. zakony
ved mozno odbehol,ale prezit urcite neprezije
Tak možný to je, je z roku 77 a od té doby nebyla měněná pružina, těsnění, nic........ .wexelo píše:To máš spíš nějakou slabou 630
A z toho právě plyne má otázka jestli raději "obnovit" 630 nebo radši koupit rovnou 634.
630 obnovis nakupom noveho tesnenia a pruziny spolu za 46Kc + postovne... cize to mozes skusit, a ked sa ti bude zdat aj tak slaba tak ju mozes hned ako vynovenu predat a kupit si 634  

Leon5216 - Díky, přesně takovou odpověď jsem si přál.......... .
630ka, je po čertech dobrá zbraň. Jen jí dej co potřebuje. Nezklame Tě.   

barda

barda
Slavia 631
Hatsan AT44S-10 (hlaveň - troj) WALTHER FT 8-32x56
			Hatsan AT44S-10 (hlaveň - troj) WALTHER FT 8-32x56
- 
				Josef Mlha
zdravíčko lidi můžu se zeptat když tu někdo číhá na potkány např. se slavii máte po celou dobu nataženo jestli ano nevadí to pružině. dík
vadí,ale nedá se nic dělat, přežije to. podle mě je horší opakované stlačování(časté střílení), mi kámoš nechal nataženou 634ku, zjistil jsem to asi po24 hod. a pořád stejných 165m/s
Nejde!Prostě NNe
Jak je to s tim lovem holubu? po precteni tohoto fora nevim http://www.loveckeforum.info/viewtopic. ... e&start=75
Nebo se to vztahuje jen na lovecke listky?
Nebo se to vztahuje jen na lovecke listky?
Daystate Grand Prix - Nikko Stirling Diamond 10-50x60 MD + Bushnell 3200 10x40
KalibrGun Cricket .22 - Delta Titanium 6-24x42
http://www.youtube.com/watch?v=8-ejyHzz3XE
chce lovit, nebo se bavit  kopnout do zádele
  kopnout do zádele
			 kopnout do zádele
  kopnout do zádeleRe: strelba vzduchovkou na potkany/krysy/mysi vs. zakony
Hřivnáč je lovná zvěř stejně jako bažant.Na to je potřeba být myslivcem.Tzn. zkoušky z myslivosti lovecký lístek ,ZP a adekvátní zbraň.
Střelci v Itálii,Maltě a Kypru neuznávají prakticky žádná pravidla a střílí všechno co lítá.Kriticky ohrožené druhy včetně čápů.Jim je to prostě jedno.Největší škody dělají při tahu ptáků.To je v ornitologii velkým,ale fakt velkým trnem v patě.
Střelci v Itálii,Maltě a Kypru neuznávají prakticky žádná pravidla a střílí všechno co lítá.Kriticky ohrožené druhy včetně čápů.Jim je to prostě jedno.Největší škody dělají při tahu ptáků.To je v ornitologii velkým,ale fakt velkým trnem v patě.
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
diky za objasneni milius   jj hrivnacu je letos hodne
 jj hrivnacu je letos hodne
ohledne ostatniho...jsou to magori...strilet by si mela jen skodna !
videl jsem i par strelcu co si daj na zahradu krmitko a pak cekaj co prileti.....a je jim jedno jestli je to vrabec nebo sykorka
 jj hrivnacu je letos hodne
 jj hrivnacu je letos hodneohledne ostatniho...jsou to magori...strilet by si mela jen skodna !
videl jsem i par strelcu co si daj na zahradu krmitko a pak cekaj co prileti.....a je jim jedno jestli je to vrabec nebo sykorka
Daystate Grand Prix - Nikko Stirling Diamond 10-50x60 MD + Bushnell 3200 10x40
videl som na F&H v telke ze pred spolocnou polovackou v taliansku im sef daval instrukcie asi taketo: "strielat vsetko co sa pohne"
vzduchovka cal.4,5
A na to se krásně hodí můj příspěvek,který jsem tu kdysi dával.Tak jen pro pobavení.