a s tou kouli jste to fakt perfektne udelali, je videt ze poradatele ceske sklopky si davaji hodne namahy, aby to bylo pro vsechny ucastniky atraktivnejsi

.
. az se dospim tak zkomprijuju ty videa a fotky a hodim to na net.
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

.
. 
 )
 ) 

, TANK je dost dobrá baterka, kupodivu se dalo hodně trefit, na to že jsem v tý tmě nešmatal na optiku a mydlil všechno na minimální přiblížení (8,5x) tak to šlo, sice jsme nepsali skóre, ale tak 60-70 bodů to sand mohlo být.
, TANK je dost dobrá baterka, kupodivu se dalo hodně trefit, na to že jsem v tý tmě nešmatal na optiku a mydlil všechno na minimální přiblížení (8,5x) tak to šlo, sice jsme nepsali skóre, ale tak 60-70 bodů to sand mohlo být.  
  Ahoj, číslo na Michala je 774 777 274. Ale myslím, že už ví, že to máš u sebe._Stalker_ píše:Oboji mam u sebe!!! Zavolej (majitel), cislo mas.

.
  .Ok zkusim jeste maslo, technickej benzin na auto radeji ne, vitr foukal smerem k nam, takze i to Vito musi bejt pekne zmasteny ktery stalo vedle nas..._Stalker_ píše:Fotak i krabicka se k majitel dostane. Dopoledne uz vedel kde ji ma.
Skvrny jsou od fritaku (technicky benzin to odmasti. Pripadne muze fungovat maslo, tim se da sundat i asfaltova skvrna. Ano nesmejte se, MASLO)
Jsem pro absolutni bezpecnost!
Radeji pakarnu, nez clanek v novinach a pak si nikde nevystrelime.
A o to nam jde snad predevsim.

To mi jednou jeden Ichtyl polil přední sklo naftou, jen tak abych neparkoval u jeho baráku (veřejná komunikace), no a příští týden koulel očima, když mu náklaďák omylem sundal třetinu délky plotu.
 To mi jednou jeden Ichtyl polil přední sklo naftou, jen tak abych neparkoval u jeho baráku (veřejná komunikace), no a příští týden koulel očima, když mu náklaďák omylem sundal třetinu délky plotu. .
 .