namísto slávie 618
 namísto slávie 618  
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 namísto slávie 618
 namísto slávie 618  

Začínal jsem Slavií 620, poté Gamo P-800, nyní Gamo Hunter 440 a teď chci ještě něco lepšího.kesi píše:Na druhé straně je zase pravda, že je dobré projít si určitým vývojem.
Mít ruky v pořádku, tak klidně zůstanu u pístových vzduchovek.

Tohle asi patřilo do tématu Srandičky, trapasy....Werry píše: Jenže když si vezmu, že za nižší peníze než HW či AA můžu mít větrovku od Hatsanu, asi nebudu dál přemýšlet.

No, jestli Ti nevadí, že je to jednoranka, tak za ty peníze (3.335,-Kč), bych do té AT44S-10Werry píše:Vím, že je to pořád Hatsan, ale je to dobrá volba, ta AT44-10?
 Není se čemu  divit.
 Není se čemu  divit. .
.Tak vidíš, jak jsem to zvoral.Werry píše: A 44AT-10 jednoranka není! Jednoranka je s označením 44AT (bez té desítky).
 Pak ale není co řešit. Jen doufej, že Ti tu cenu potvrdí a šup,šup. Malá domů.
 Pak ale není co řešit. Jen doufej, že Ti tu cenu potvrdí a šup,šup. Malá domů.  
  Píšou tam následující:
 Píšou tam následující: .
. ta větrovka je zdaleka nejlepší co jde za tu cenu koupit, po uživatelské stránce možná vůbec nejlepší co znam( po posledním srazu ztratila mé sympatie i slavná HW100- částečně, prostě u biatl. kličky natahování dopředu může vymyslet jen němec). Vynálezy z anglie mě už taky neberou, jedinou naději zatím vidím u FX a novou kupovat opravdu nebudu, a pocity z ní zde napsané jsou taky rozporuplné.
 ta větrovka je zdaleka nejlepší co jde za tu cenu koupit, po uživatelské stránce možná vůbec nejlepší co znam( po posledním srazu ztratila mé sympatie i slavná HW100- částečně, prostě u biatl. kličky natahování dopředu může vymyslet jen němec). Vynálezy z anglie mě už taky neberou, jedinou naději zatím vidím u FX a novou kupovat opravdu nebudu, a pocity z ní zde napsané jsou taky rozporuplné.