Popadla mě chuť si trochu "pohrát" a zkusil jsem nějaké exporimentální napodobeniny. Stříleno vzduchovkou 4,5, většinou exact (občas match), šířka panáčka cca 6cm.

Je třeba vzít nebo vyrobit sedvič karton-plast (uváděné souřadnice řada-pozice zleva). Dá se na to využít vnitřní strana tetrapaků (2-5, 3-3), polepit karton izolepou (2-2, 2-3, 3-1, 3-4). Lepení plastového sáčku (1-3, 2-1, 3-2) je pakárna a lepidlo snižuje kontrast vůči podkladu. 1-1 a 1-2 je volně přisponkovaná parotěsná zábrana Juta. Nakonec stříknout sprejem, barva sice brzy zasychá, ale málo se loupe do šířky. Po denním odležení vytvrdla a loupala více do šířky (dvě díry v průduškách 2-2 versus ty ostatní). Konkrétní sprej chce zvolit experimentálně, třeba bílá na 3-1 se loupe až moc. Ne že by se to nějak vyplatilo, ale člověk se vyblbne
 Hodlám udělat padoucha v životní velikosti s podbarvením cca dle zón IPSC pro "akční" velkorážnou pistoli, slibuji si od toho, že hned uvidím, kam mi jde druhá rana.
 Hodlám udělat padoucha v životní velikosti s podbarvením cca dle zón IPSC pro "akční" velkorážnou pistoli, slibuji si od toho, že hned uvidím, kam mi jde druhá rana.

,o víkedu ověřím.
 ,o víkedu ověřím.

to by bylo dost blbe, mozna nepujde udelat takovy pomer, aby to bylo bezpecne a zaroven i funkcni pro vzduchovku, kdyby ale ano, asi by se to dalo na zkusebnu a oficialne do prodeje. Myslite ze by o to byl zajem?
 to by bylo dost blbe, mozna nepujde udelat takovy pomer, aby to bylo bezpecne a zaroven i funkcni pro vzduchovku, kdyby ale ano, asi by se to dalo na zkusebnu a oficialne do prodeje. Myslite ze by o to byl zajem?