,jinak ze všech pistolí od cal. 7,62mm co jsem měl(mám)na celodenní potahování se mi ve všech směrech osvědčil jenom Makarov a 100vka je druhá
  ,jinak ze všech pistolí od cal. 7,62mm co jsem měl(mám)na celodenní potahování se mi ve všech směrech osvědčil jenom Makarov a 100vka je druhá  
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

Mohu vědět v jakém parametru se tyto dvě pistole oproti jiným osvědčili?ramires píše:Jj je to hodně o rukách,jinak ze všech pistolí od cal. 7,62mm co jsem měl(mám)na celodenní potahování se mi ve všech směrech osvědčil jenom Makarov a 100vka je druhá
 A toto "nebo když jsi ji potřeboval k likvidací útočníka tak padli po první ráně..." nebudu komentovat
  A toto "nebo když jsi ji potřeboval k likvidací útočníka tak padli po první ráně..." nebudu komentovat 
 , po demontáži zápalníku jsem zjistil že bicí pružina v mé pistoli je o 25mm delší a z tenčího drátu než ta co mi poslali, ta moje nebila originál
 , po demontáži zápalníku jsem zjistil že bicí pružina v mé pistoli je o 25mm delší a z tenčího drátu než ta co mi poslali, ta moje nebila originál  ,tož někdo asi dělal „tuning“,po výměně pružiny zůstal chod spouště stejný, dnes jsem zajel na střelnici a dal 100 ran z municí která mi předtím selhávala úplně nebo došlo k odpálení na druhé promáčknutí a vida 100% spolehlivost
 ,tož někdo asi dělal „tuning“,po výměně pružiny zůstal chod spouště stejný, dnes jsem zajel na střelnici a dal 100 ran z municí která mi předtím selhávala úplně nebo došlo k odpálení na druhé promáčknutí a vida 100% spolehlivost  , přikládám terč prvních 20ran na 25m.
 , přikládám terč prvních 20ran na 25m.