presne tak, to same si rikal jeste nez jsem sem zacal psat a cetl tve prispevky....... nakonec to o tech 80 bodech patrilo tobe ehm ....ja se tu nad nikym nepovysoval, nikoho nepoucoval tak jako milius, jen psal svuj nezaujaty nazor. Co o tobe se rict neda, tvuj postoj k HW a AA je jasny asi kazdemu. To co sedi jednomu nemusi druhemu a obracene. Pokud nekdo urazi me, tak se branim.
  presne tak, to same si rikal jeste nez jsem sem zacal psat a cetl tve prispevky....... nakonec to o tech 80 bodech patrilo tobe ehm ....ja se tu nad nikym nepovysoval, nikoho nepoucoval tak jako milius, jen psal svuj nezaujaty nazor. Co o tobe se rict neda, tvuj postoj k HW a AA je jasny asi kazdemu. To co sedi jednomu nemusi druhemu a obracene. Pokud nekdo urazi me, tak se branim.Muzu mit svuj nazor at mam gamo nebo 20 vetrovek za 30tis jako vy dva
 ne neprijdu uz jen kvuli temhle dvou a pokud dobre vim tak ja si s urazkama nezacal
 ne neprijdu uz jen kvuli temhle dvou a pokud dobre vim tak ja si s urazkama nezacal   tak nechapu tve napomenuti ?
 tak nechapu tve napomenuti ?

nejsem snilek
 nejsem snilek

. napad spravnej, jestli ten soustrel pasuje tak taky vse ok . ale 1100 euro?
  . napad spravnej, jestli ten soustrel pasuje tak taky vse ok . ale 1100 euro?   .
  . .  ale to vis sam, dyt se v obou remeslech vyznas. tady se jedna jen o tu cenu. bejt to neco okolo 400 euro, tak to tady profici prubnou.  ten napad je perfektni, seberu udice, vzduchovku,  a jedu na tyden rybarit. a kdyz mi nejaka kacena zere zradlo pro ryby , tak ji postrasim.
  .  ale to vis sam, dyt se v obou remeslech vyznas. tady se jedna jen o tu cenu. bejt to neco okolo 400 euro, tak to tady profici prubnou.  ten napad je perfektni, seberu udice, vzduchovku,  a jedu na tyden rybarit. a kdyz mi nejaka kacena zere zradlo pro ryby , tak ji postrasim.