tu je nejaky clanok o tych magtechoch, vraj je to celkom OK za tu cenu. Ale problem bude s dielmi, ked sa ti na tom nieco pokazi mas po puske
 Ak niesi kutil
 Ak niesi kutil  
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 Ak niesi kutil
 Ak niesi kutil  
Nevím, neměl jsem ho v ruce. Zato něco vím o materiálech, organisaci výroby a měl jsem v ruce kvanta různých (nejen) strojařských výrobků. Když řeknu, že dokážu vyrobit Škodu Fabii za 40 tisíc Kč, taky ji nebudeš muset mít v ruce, abys věděl, že je to pitomost. Tak proč si myslíš, že u vzduchovek tahle základní pravidla neplatí?Romanboucek píše:2 Warthog: Čína? Buď tedy prosím konkrétní, zejména mě zajímá ten Magtech. Chci vědět, v čem je špatný.
 Na Slavie su diely vsade za par korun, Gamo, Hatsan trosku horsie ale stale OK, lebo su rozsirene a teda diely vie aspon na objednavku zohnat kazdy predajca, niekedy ale za vyssiu cenu. No a pocitam ze Magtech vo vacsine polovnictiev ani nebudu poznat... aj ked to moze byt dobra zbran.
 Na Slavie su diely vsade za par korun, Gamo, Hatsan trosku horsie ale stale OK, lebo su rozsirene a teda diely vie aspon na objednavku zohnat kazdy predajca, niekedy ale za vyssiu cenu. No a pocitam ze Magtech vo vacsine polovnictiev ani nebudu poznat... aj ked to moze byt dobra zbran. 

A potom dat vediet co je to zac
  A potom dat vediet co je to zac  
Nevím nic o konkrétním výrobku, ale vím o tom, jak se takové věci vyrábějí. A je jedno zda v Číně nebo Brazili nebo Turecku. Taky vím, kolik stojí která součástka v rozumné kvalitě. A považuješ-li Gamo za etalon kvality, tak si to, co je s ním srovnatelné, prostě kup, možná to opravdu srovnatelné je. A nezpomeň si k tomu koupit diaboly od Gamo nebo z Kovohutí.Romanboucek píše:2 Warthog: Pokud nevíš, pak prosím mlč - já chci informace od těch, kteří vědí. Magtech nemá s Čínou nic společného a úroveň těchto vzduchovek by měla být údajně zhruba na úrovni značky Gamo.