Co se týče toho opravování, tak se omlouvám, ale sem ještě ta "stará škola", která byla pečlivá. A prostě mě někdy dokážou nadzvednout některý věci. Holt už su takovej
VZ 58 upgrade, doplnky k CZ 585 /CZH2003
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
jenže to mají za následek mistři a kantoři.A navíc sem to myslel tak jako obrazně.Pár jich tam má o zbraně zájem a viděl sem některý věci co dělali. Kdyby si viděl ty kluky co jsou se mnou ve třídě, tak by si se z toho pobl... jaká je to elita. Půlka třídy hulí trávu,dál když to vezmu zase z celku tak asi tak 5 jich má o zbraně skutečnej zájem.
Co se týče toho opravování, tak se omlouvám, ale sem ještě ta "stará škola", která byla pečlivá. A prostě mě někdy dokážou nadzvednout některý věci. Holt už su takovej
TAK SORRY VŠEM
-
golfkiller
- Kontaktovat uživatele:
-
golfkiller
- Kontaktovat uživatele:
-
golfkiller
- Kontaktovat uživatele:
-
Marek
-
Návštěvník
PALINAK: Clovicku nejsi ty puvodem z Vysociny? Od nas z mesta je prave jeden borec uz od 70. nebo 80. let v Kanade a prave je to taky strelec...
Co tak koukam mas peknou sbirku
Jak funguje ten "kompensator" co mas na klasicky 58V v porovnani s GrandPowerem? Je to lepsi nebo horsi?
+ jeste dotaz jak si u vas stoji 858s v IPSC pusce? Nebo jestli mate dalsi akcni puskove discipliny?
Co tak koukam mas peknou sbirku
+ jeste dotaz jak si u vas stoji 858s v IPSC pusce? Nebo jestli mate dalsi akcni puskove discipliny?
-
golfkiller
- Kontaktovat uživatele:
-
golfkiller
- Kontaktovat uživatele: