http://leeprecision.com/xcart/MOLD-D-C-450-200-1R.html

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

Tohle je fakt rachotedelweiss píše:O víkendu se u nás závodilo a to i s prcků, valilo se i do kovů, poslední várka je malinko tvrdší takže se Pb na železe neodpařilo. No místo sluníček se v trávě váleli medaile, placky to poráželo náramně.
 to jsou ale dost nadupaný hlavně, že ?
 to jsou ale dost nadupaný hlavně, že ?Takže jsem měřil správněAlexxxus píše:Tak ...
Derrick s navážkou 1,5 gramu Vesuvitu a obyč sferické kuličky ( tedy normálka kule z kleští ) o váze 8,8 - 9,2 gramu dosahoval ústovky 145 metrů +- tedy energie +- 90 joule
S navážkou 0,40 gramu swissu jsem měl ústovku take 145 metrů tedy opět cca 90 joule
S navážkou 0,60 gramu jsem měl ovšem ústovku už 175 metrů tedy cca 135 joule
Větší navážku jsem neměl - a veškerej prach byl pomletej v poměru 1 gram mletýho / 1 gram origo zrnitost no.2 pro pušky

Jak se zařezala na startu tak už jela až na dno jak po másle
  Jak se zařezala na startu tak už jela až na dno jak po másle 
 s chlapem by to asi krapet zamávalo
 s chlapem by to asi krapet zamávalo 

a jak píšu, tipoval jsem to na víc-tedy na 1.8-2 gramy pro takovouhle totální deformaci kule z takhle krátké hlavně
 a jak píšu, tipoval jsem to na víc-tedy na 1.8-2 gramy pro takovouhle totální deformaci kule z takhle krátké hlavně 

.Pouzdra na derricka tu sijou vsichni,co s kuzi nikdy nemeli zkusenosti,nebo minimalni.A to je dobre
.Pouzdra na derricka tu sijou vsichni,co s kuzi nikdy nemeli zkusenosti,nebo minimalni.A to je dobre
 nebo by na ně ani nepomysleli
  nebo by na ně ani nepomysleli