opilec s 3,5 promile strielal z balkona :)
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Taurus Tracker .357 mag,Sig Sauer SP 2022 9mm,CZ 110 9mm
			Re: opilec s 3,5 promile strielal z balkona :)
No, dobrej idiot.
Slavia 631, Ardesa Deerhunter, CZ 75D Compact
			- 
				Sharpshooter CZ200 S
A to jste asi ještě neviděli tu úžasnou reportáž na TV Hovn@, ve které redakce použije animaci s figurkou, která střílí z pistole(!!!) a reportér do toho začne naléhavým hlasem vykládat, že "...kulky létaly všude okolo..."(!!!). Kdyby mě utekl začátek té "reportáže", tak bych si mohl myslet že někde někdo střílel minimálně z kulometu. Holt  zase jednou kus "poctivé" žurnalistiky.
Jdu blejt velebnosti
Jdu blejt velebnosti

Dopřej mi,Pane,abych v boji,který jde životem,našel odvahu udeřit a mám-li vyhrát,dej,aby to bylo podle zákonů a aby se pravda a čest udržely vysoko a mám-li prohrát,abych našel sílu a odvahu postavit se u cesty a pozdravit vítěze,když půjde kolem.Amen.
Jo, tu reportáž jsem viděl. Dost hrůzný. Zvlášť me pobavila animace prostřílenýho prádla na šňůře. Díry tak 3 cm v průměru. Takovou vzduchovku bych taky bral 

Slavia 631, Ardesa Deerhunter, CZ 75D Compact
			- 
				Sharpshooter CZ200 S
No ono tam těch hlodů bylo na minutu a půl dlouhou reportáž až až:
"...z okna se stal odstřelovačský bunkr..."
"...v případě trefy například do oka by o něj člověk mohl přijít..." (kdo by to mohl tušit? )
 )
A korunu tomu nasadí svědek, který mluví o tom že "...pachatel šahal pro pistoli, ale oni (policajti) ho rychle zpacifikovali - hodně zbraní teda měl..." a z policejní mluvčí pak vyleze, že měl 3 vzduchovky a 2 kuše. Tak nevím kde ten svědek viděl tu pistoli
"...z okna se stal odstřelovačský bunkr..."
"...v případě trefy například do oka by o něj člověk mohl přijít..." (kdo by to mohl tušit?
 )
 )A korunu tomu nasadí svědek, který mluví o tom že "...pachatel šahal pro pistoli, ale oni (policajti) ho rychle zpacifikovali - hodně zbraní teda měl..." a z policejní mluvčí pak vyleze, že měl 3 vzduchovky a 2 kuše. Tak nevím kde ten svědek viděl tu pistoli

Dopřej mi,Pane,abych v boji,který jde životem,našel odvahu udeřit a mám-li vyhrát,dej,aby to bylo podle zákonů a aby se pravda a čest udržely vysoko a mám-li prohrát,abych našel sílu a odvahu postavit se u cesty a pozdravit vítěze,když půjde kolem.Amen.
			- BlackAdder
je mi z těch keců speciálně na TV Hovn@ vždycky na blití, na druhou stranu, co je to za hňupa, když udělá něco takového... pak je člověk u sousedů za magora, když si pořídí vzduchovku, nedejbože když přijedu odpoledne ze střelnice a vytahuju z auta prostřílený karton s terčem.
			- DrobasMirek
..a to ještě nemáš při střílení na zahradě v zádech za plotem autobusovou zastávku.. neumíš si představit těch keců a čumilů   už si za sebe radši stavim auto jako paraván
 už si za sebe radši stavim auto jako paraván
			 už si za sebe radši stavim auto jako paraván
 už si za sebe radši stavim auto jako paravánRe: opilec s 3,5 promile strielal z balkona :)
A kvuli takovym ču.....ům ta zas budeme mi se vzduchovkama zas o kousek tezsi. Kdyz jsem si domu donesl prvni vzduchovku( tusim S620) tak me muj soused( vášniví holubář) donutil abych i prodal. Ted jsem dostavel pekny vikyr s vyhledem na ten holubnik, a kdyby vedel ze  mam nachystanych 35 vzduchovek a streliva tak na 10 holubniku (ted tam mam pres 90 holubu) tak by ho asi odvazeli nohama napred. A to jsem mu na holuba ani jednou nevystrelil
slavia 630,631, tau-6, drulov DU10, markham ''king''single shot, Webley Mk.III , Webley senior, BSA meteor, Diana mark IV a dalsi anglicanky
Jak tě může soused donutit prodat tvůj soukromý majetek? To mi hlava nebere.
o to ted nejde. Tehdy jsem byl mlady a uznej ze kombinace mlady a plny holubnik hned vedle je zajimava Ted na nej z vysoka se . u, Slo o princip
slavia 630,631, tau-6, drulov DU10, markham ''king''single shot, Webley Mk.III , Webley senior, BSA meteor, Diana mark IV a dalsi anglicanky
			- 
				Sharpshooter CZ200 S
A máme zde dalšího inteligenta:
http://www.novinky.cz/krimi/235356-muz- ... hlavy.html
Jsem zvědavej kdy nám s takovou ty vzduchovky zatrhnou
http://www.novinky.cz/krimi/235356-muz- ... hlavy.html
Jsem zvědavej kdy nám s takovou ty vzduchovky zatrhnou