Slavia 634
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
pouzival si ho vobec?
		- Jabberwocky
Re: Nova Slavia 634
Co? Ten terč? Ne, ten jsem vyhodil. Terčů mám doma dost :-) Ale potěšilo mě, že pracovník oddělení kvality trefí hřebíkem dvanáctku, to zas jo ;-)
BSA Lonestar 4,5 mm + NS Nighteater 6-24x56 AG
Slavia 634 4,5 mm + NS Mountmaster 6x40 AO
www.promonarchii.cz
			Slavia 634 4,5 mm + NS Mountmaster 6x40 AO
www.promonarchii.cz
Tohle je hooodně veselé vlákno  

Air Arms TX200 MkIII .22 + Nikko Stirling Gold Crown 3-9x42 AO
Hämmerli Firehornet .177 + Kolimátor Norconia R201
VZ-47
			Hämmerli Firehornet .177 + Kolimátor Norconia R201
VZ-47
Takže v oddělení kvality sedí pravděpodobně podle všech důkazů jeden jedinej člověk s hřebíkem co vyrábí nástřelné terče   

No, ale ani bych se tomu nedivila.

No, ale ani bych se tomu nedivila.
Dva, jeden má hřebík, druhý podává terče (stejný hřebík na obě ráže).   

A v tom spočívá ta kvalita - pracovník musí vzduchovku vybalit, opsat z ní na terč číslo a zabalit zpátky do krabice (takže v každé krabici co vyjede s fabriky je určitě vzduchovka).
V Číně zatím ještě nepochopili co je to nástřelný terč a místo této důležité závěrečné výrobní operace dávají ke každé vzduchovce deset čistých terčů zdarma a proto kvalita jejich vzduchovek stojí za pendrek.

A v tom spočívá ta kvalita - pracovník musí vzduchovku vybalit, opsat z ní na terč číslo a zabalit zpátky do krabice (takže v každé krabici co vyjede s fabriky je určitě vzduchovka).
V Číně zatím ještě nepochopili co je to nástřelný terč a místo této důležité závěrečné výrobní operace dávají ke každé vzduchovce deset čistých terčů zdarma a proto kvalita jejich vzduchovek stojí za pendrek.

ked prestanu dodavat nastrelne terce .... bude to znamenat ze vyroba sa presunula do ciny
vzduchovka cal.4,5
Po dlhej dobe som tu,tak keď sa nad tým zamyslím-teda o tej novinke čz-slávia 634 s plastovou pažbou...pozrite sa na strany okolo 9o-1o5  myslíte ,že sme im pomohli?
 myslíte ,že sme im pomohli?  
dnes mala uprava na S634 ... zjemnil som spust...staci vysrobovat ten plastovy lucik ci ako sa to vola a tam mate taky pruzny pliesok...staci ho vysrobovat a uz to pojde lahucko
			- 
				AntonAnton
V červnu 2007 jsem si pořídil Slávii 634 cal. 5,5 mm. Po nepravidelném používaní a vystřelených asi 500 diabolek hlavně na škodnou jsem se rozhodl (taky pod vlivem různých diskusných příspěvků) zjistit jak je to s její kvalitou. Po rozborce jsem zjistil že vše je v pořádku, pěkná řemeslná práce, žádné špony nebo piliny, vše poctivě namazáno. Vše jsem vytřel do sucha, provedl Alu tuning a opět namazal, jako mazivo jsem použil Ekolube Gerase Teflón s kterým mám výborné skušenosti. Po zborce, asi 10x se objevil dieselink a pak klid. Alu tunink provedl své, Slávka míň kope a ztichla. Takže jsem max. spokojen.
Pár zajímavostí: Cena v roce 2007 byla 3250 Kč. Když jsem zrovnal zkušební terč z výroby s nástřelem teď tak jsem zjistil že zkušební nástřel byl prováděn menším kalibrem, asi 4,5 mm. Žeby výrobce používal podkaliberní střelivo? Viz foto.
 Viz foto.
Pár zajímavostí: Cena v roce 2007 byla 3250 Kč. Když jsem zrovnal zkušební terč z výroby s nástřelem teď tak jsem zjistil že zkušební nástřel byl prováděn menším kalibrem, asi 4,5 mm. Žeby výrobce používal podkaliberní střelivo?
 Viz foto.
 Viz foto.Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Slávie 634 cal. 5,5 mm + Delta 4x32 AO + JSB Exact
Lov 21 cal. 4.5 (Novalov) + kolimátor RD 40+ JSB Match (zelené)
Lov 21 cal. 4.5 (Lov Bullpup) + kolimátor Walther Top Point II
Lov 21 cal. 4.5 (Lov Viper) + Bullet Project 4x32 AOE
			Lov 21 cal. 4.5 (Novalov) + kolimátor RD 40+ JSB Match (zelené)
Lov 21 cal. 4.5 (Lov Bullpup) + kolimátor Walther Top Point II
Lov 21 cal. 4.5 (Lov Viper) + Bullet Project 4x32 AOE
tiez som minule zo zvedavosti vytiahol krabicu a pozrel sa na ten terc...pekne vidno,ze je to klincom urobene 

kašlite už na klinčeky...  a chodte si radšej zastrielať von...
 a chodte si radšej zastrielať von...
a len tak tutoka sem si dovolil pár třešniček ze zahrádky... (zmenšené foto z mobilu, takže nič moc...), ale len tak pre inšpiráciu
Slavia + Kozap + Hawke
 a chodte si radšej zastrielať von...
 a chodte si radšej zastrielať von...a len tak tutoka sem si dovolil pár třešniček ze zahrádky... (zmenšené foto z mobilu, takže nič moc...), ale len tak pre inšpiráciu
Slavia + Kozap + Hawke
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- - - = = = (( as mad as possible )) = = = - - -
AirArms Pro-Sport + Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 + Kozap č. 23 + JSB Exact 4,52 mm (bolo 5,52 mm)
			AirArms Pro-Sport + Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 + Kozap č. 23 + JSB Exact 4,52 mm (bolo 5,52 mm)
Jo má, podívej se mu do podpisu, 300mm, to je ta hlaveň...
Weihrauch HW100S .177 + Burris Timberline
madbugie, z coho mas na konci urobeny ten "tlmic"? ja by som chcel tiez nieco take fajne na okrasu...