Len aby si nebol prekvapený. AA510 má bez úpravy konzistenciu na prvých 50 výstrelov +-2,5m/s. Ak by sa dala väčšia kartuša tak by to bolo ešte lepšie.Tomayo píše:Me se ta zbran libi, ale nekoupil bych si ji z duvodu absence regulatoru, hloupemu nabijeni,zasobniku na spatne (druhe) strane, atd ...na to ji nemusim mit v ruce si myslim teda
Neviem o akom hlúpom nabíjaní hovoríš. Ak máš na mysli to že sa dá nabiť aj druhá diabolka tak moja odpoveď na to je: Áno dá sa nič nie je blbovzdorné a možno ťa to prekvapí, ale bolo tu spomínané že aj HW100 to dokáže. Mne sa za cca 2 roky ešte nestalo že by som nabil 2x - asi si dávam pozor a nemyslím na kktiny pri strieľaní ale venujem sa strieľaniu. Zásobník je na druhej strane, ale ničomu to nevadí. Ak by si si dal veľké koleso paralaxy tak sa v ňom nechá miesto na vybratie zásobníka.
Takže než začneš najbližšie písať o nejakej zbrani tak by bolo dobré keby si si ju aspoň "omakol" - v najhoršom prípade by možno stačilo keby si ju aspoň videl naživo. Inak sa nečuduj reakciám ľudí ktorým tých zbraní už "niekoľko" prešlo rukami.
PS: HW100 ako aj plno iných "vzduchopušiek" (od AT44 až po AR5) som si mal možnosť vyskúšať takže nejakú predstavu mám.

Na to tu pusku videt na zivo nemusim. Pokud si spokojeny jedine dobre...byla to pro Tebe dobra volba. Kazdemu chuti neco jineho
  Na to tu pusku videt na zivo nemusim. Pokud si spokojeny jedine dobre...byla to pro Tebe dobra volba. Kazdemu chuti neco jineho

)
 )

) ale ne proto, že by to byl polotovar
 ) ale ne proto, že by to byl polotovar

stydim se, ale je to tak. Divil bych se kdybych byl sam?
  stydim se, ale je to tak. Divil bych se kdybych byl sam? ? Nevim teda ktera byla vyrobena prvni a ktera mela system el. spouste, atd. Ale je za polovicni cenu....to cinske vyrobky byvaji
 ? Nevim teda ktera byla vyrobena prvni a ktera mela system el. spouste, atd. Ale je za polovicni cenu....to cinske vyrobky byvaji